Haber GTA Online Bütün Oyunculara 1 Milyon Dolar Veriyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nightfirex

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
103

Discord:

☆ Can#8830

1 milyon dolar baya fazla değil mi ?

rockstar'ı çok seviyorum. xd

Bıktım artık GTA 5'ten. Uçan arabalar, patlayan tanklar, uzay araçları. İyice saçmaladılar insanlar soğumasın diye. Çıkarın artık GTA 6 yı da siz de rahatlayın biz de Rockstar :)

Bıktım artık GTA 5'ten. Uçan arabalar, patlayan tanklar, uzay araçları. İyice saçmaladılar insanlar soğumasın diye. Çıkarın artık GTA 6 yı da siz de rahatlayın biz de Rockstar :)
Bence o kadar kolay çıkarmazlar 2024 fln kesin

2020 ve 2021 vay be gta 5 çıkanı kaç yıl oldu

Çok az bence hiç bir şeyine yetmez o para emin ol. 1 milyon dolara adam akıllı araba gelmez alsan bile modefiye parası çıkmaz
Adamlar reklamlardan, oyun içi alımlardan vs haftafa bu kadarını kazanıyor, bırak da dağıtsınlar :'D
Orası da doğru adamlar para içinde yüzüyo
Kazandıkları paranın binde biri bile iyi bir gelir benim için
rockstar'ı çok seviyorum. xd
Bence o kadar kolay çıkarmazlar 2024 fln kesin
2024 mü :) ne yaptın be hocam. Normalde her gta oyunu 6-7 yıl arayla çıkar bu biraz uzadı sadece. 2021 de çıkacaktır GTA 6 kesinlikle.
Evet, GTA 6 için 2020 ve 2021'de çıkıcak söylentileri bulunmakta.
2020 ve 2021 vay be gta 5 çıkanı kaç yıl oldu

Öncelikle bu eleştirisel ve güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ki arkadaşa katılıyorum. Oyunda 1 milyon para değil ?

Gerçek para sandım, oyun parasıymış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl