donsuzturk
Haha merbılar :;pKimler dönmüş :melek:
Bunlara kimse yetişemez bu tarz gördüğüm çok güzel şeyler vardı ama GTA V i biliyorum ve dünyanın en güzel oyunu sana göre GTA V dir bir başkasına göre başka bir şeydir bunda net konuşamazsın benim için de gta vice city![]()
![]()
![]()
Bunları geçen bir tane resim atın oyunu bırakıyorum, dünyanın en iyi oyunudur GTA V. Siz akım olarak tanırsınız artık :))
Ayrıca sana hemen bir kaç tane kuzenimin ve arkadaşımın GTA V modellerini atıyorum![]()
![]()
![]()
Bunları geçen bir tane resim atın oyunu bırakıyorum, dünyanın en iyi oyunudur GTA V. Siz akım olarak tanırsınız artık :))
Benim için demeyi unuttum, onlar model değil efekt sen de biliyorsundur değil mi? Bu fotoları gören kaçar bu arada aşırı efekt basılmış :'DYok
döndürenler sağolsun :D
bende tam bilmiyorum reelsta çıktı karşıma denedim ama daha iyi fotoğraflar vardı da buraya koymak istemedim
Ahahahah aynen
Bunlara kimse yetişemez bu tarz gördüğüm çok güzel şeyler vardı ama GTA V i biliyorum ve dünyanın en güzel oyunu sana göre GTA V dir bir başkasına göre başka bir şeydir bunda net konuşamazsın benim için de gta vice city
tamam işte amaçta bu ztn kendimizi efektle gta karakteri yapmaya çalıştık :DBenim için demeyi unuttum, onlar model değil efekt sen de biliyorsundur değil mi? Bu fotoları gören kaçar bu arada aşırı efekt basılmış :'D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!