Çözüldü Gsit ve Skript

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yagız11234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 476
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yagız11234

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
1.20.4 Sürümünde Gsit kullanıyorum ve veinminer ile kullandığım için gsittin kalkmasını shiftten space döndürmek istiyorum. Ayrıca 1.20.4 için skript plsi var mı lütfen yardım edin.

1.20.4 Sürümünde Gsit kullanıyorum ve veinminer ile kullandığım için gsittin kalkmasını shiftten space döndürmek istiyorum. Ayrıca 1.20.4 için skript plsi var mı lütfen yardım edin.
Merhaba,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
üzerinden skriptin son sürümünü indirebilirsiniz buradaki 1.20.4 versiyonun da çalışmıyorsa daha gelmemiş demektir, yine aynı sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. GSIT hakkında bilgim yok.

Merhabalar sit için bu plugini kullanabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sizin istediğiniz gibi bir özellik malesef mümkün değil. Bunun için özel client yapmanız gerekmektedir. Yukarıda yazdığım plugin ile shift olayını karldırarak /sit gibi bir komutla oturmalarını sağlayabilirsiniz.

Merhaba, Konunuz 1 haftadan fazla bir süredir etkileşim almamaktadır. Konu ile bir işiniz kalmadıysa veya sorununuz çözüldüyse bu durumu belirtmenizi rica ediyoruz. Aksi halde konunuz 24 saatin sonunda kilitlenip arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl