Çözüldü Gruplara göre oyuncuya efekt ekleme plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wibonsue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 836
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wibonsue

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
4
Minecraft
wibonsue

Discord:

wibonsue#8862

Arkadaşlar ben serverimde değişik bir content yapıyorum istediğim şey şu:
Luckpermste oyunculara grup verdiğim zaman mesela atıyorum VIP verdim diyelim ben bu kişiye atıyorum Strength, Speed, Durability, Quick Regeneration
tarzı bufflar nasıl verebilirim sadece gruplarına göre böyle bir plugin falan var mı nasıl yapılıyor ?

Hala yardıma ihtiyacım var sunucum için çok önemli fakat çözümü bulamadık

Hala yardıma ihtiyacım var sunucum için çok önemli fakat çözümü bulamadık
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Aradığın herşeyi bu plugin ile yapabilirsin komutları türkçeleştirmek için skriptte kullanabilirsin sana kalmış.
süreleri cooldownları vs ayarla hepsinin kendine göre permi var konfigrasyonuda kolay

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Aradığın herşeyi bu plugin ile yapabilirsin komutları türkçeleştirmek için skriptte kullanabilirsin sana kalmış.
süreleri cooldownları vs ayarla hepsinin kendine göre permi var konfigrasyonuda kolay
Hocam yanlış anladınız sanırım ben oyuncularım /simplevipperks:vipstrngth yazmasını falan istemiyorum demon slayer diye bir anime var serverim onun üzerine kurulu mesela ben birisine
[Water Hashira] grubu verdiğim zaman ona otomatik olarak kalıcı kendisinin hiç bir şey yazmasına gerek kalmadan efektler eklemek istiyorum ne zaman grubunu ondan alırsam o zaman onun efektleri silinsin istiyorum

Şu Plugine bir bakmanı öneririm test etmedim
Arkadaşın verdiği plugin versiyonumda çalışsaydı sanırım çok güzel olurdu luckperms editorüne girip istediğim grubu seçip ona istediğim efekti verebiliyordum sunucuyu açtım owner rankı olan bana sanırım "*" yetkisinden dolayı bir anda bütün efektleri verdi denemek için bir grup oluşturdum pluginin efektlerini vererek fakat yüksek ihtimalle versiyon uyumsuzluğundan dolayı plugin çok saçmalamaya başladı sildim bende

Hocam basit bir skript ile sorununuz çözülebilir.

Bana ufak bi skript yazabilir misiniz bununla ilgili ben gruplara göre kopyalarım

Hocam yapacak mısınız skripti hala bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl