Çözüldü Grup Yetkileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheAkio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 601
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheAkio

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
36

Discord:

TheAkio#6422

Bu konularda çok cahilim, profesyonel biri lazım, ben söyleyeceğim o istediğim izinleri istediğim gruba ekleyecek, çünkü ben yapamıyorum, mesela moderatöre advancedbanın izinlerini tek tek vermeliyiz yoksa bir yerde okudum ab.* de oluyor mu tüm izinler için? veya tüm izinleri vermeli miyim, bunun için yardım edecek biri lazım, ve son olarak oyuncuların sanki yetkisi varmış gibi bazı önemli komutları kullanabiliyorlar, onları nasıl engellerim? her pluginin yetkisini tek tek mi vermem lazım gruplara? bütün sorularımı cevaplayabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

Not: elinizde örnek grup yetkileri varsa atabilirsiniz, ordan bakıp bakıp öğrenip yapabilirim belki ama pluginler farklı olduğu için biraz sıkıntı :/

AdvancedBan yerine şu plugini kullanmanı tavsiye ederim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Konuyu okudunuz mu bilmiyorum ama advancedbanı örnek olarak verdim, onun yerine plugin istemedim. Benim istediğim moderatör, rehber gibi yetkilerin izinlerini nasıl ayarlayacağım, tek tek permission mu ekleyeceğim yoksa kısayolu vb bir şeyi var mı, bilgili arkadaşlar yardım etsin diye yazdım.

Konuyu okudunuz mu bilmiyorum ama advancedbanı örnek olarak verdim, onun yerine plugin istemedim. Benim istediğim moderatör, rehber gibi yetkilerin izinlerini nasıl ayarlayacağım, tek tek permission mu ekleyeceğim yoksa kısayolu vb bir şeyi var mı, bilgili arkadaşlar yardım etsin diye yazdım.

Permission ekleyerek. Mesela rehbere essentials.mute, modlara essentials.kick gibi yetkileri vereceksin tek tek.

Permission ekleyerek. Mesela rehbere essentials.mute, modlara essentials.kick gibi yetkileri vereceksin tek tek.
Her pluginin permission nodeslerine bakarak mı ekleyeceğim? Başka plugin paketlerinden örnek olsun diye baktım da moderatörde bile 3 4 yetki var, o yüzden yazmıştım, ve bi pluginin tüm yetkilerini vereceksek ab.* veya essentials.* gibiisnden ekleyebilir miyim?

Essentials configinde var diye biliyorum tüm essentials permleri... essentials.* yok sanırsam

Essentials configinde var diye biliyorum tüm essentials permleri... essentials.* yok sanırsam
İşte bu yüzden konu açtım zaten, bunları bilmiyorum, benim yerime yapabilecek biri lazım. Sen yapabilir misin? Her gruba yetki eklemek için veya öğretebilir misin?

dostum internet üzerinden essentials permleri diye aratırsan eklemen gereken bütün permleri görebilirsin ek olarak bir skript veya farklı bir plugin varsa onları araştırıp permlerini eklemen gerekiyor. Bu ekleme mevzusunu nasıl yapacağın hakkında pek bilgin yoksa piyasada ki hazır paketlerin içindeki groupmanagers'ın içindeki permlere göz atmanı öneririm. Ek olarak hazır bir plugine bakarken şuna dikkat et bir skyblock kuruyorsan skyblock paketi olmasına çok dikkat et.

dostum internet üzerinden essentials permleri diye aratırsan eklemen gereken bütün permleri görebilirsin ek olarak bir skript veya farklı bir plugin varsa onları araştırıp permlerini eklemen gerekiyor. Bu ekleme mevzusunu nasıl yapacağın hakkında pek bilgin yoksa piyasada ki hazır paketlerin içindeki groupmanagers'ın içindeki permlere göz atmanı öneririm. Ek olarak hazır bir plugine bakarken şuna dikkat et bir skyblock kuruyorsan skyblock paketi olmasına çok dikkat et.
Bişeyler ekledim falan ama size atsam bakabilir misiniz kontrol edebilir misiniz eksik veya yanlış bir şey var mı diye?

Tabii atabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum. atarken hangi tür sunucu yaptığınızıda söylerseniz sevinirim.

permlerini bulamadığın ya da hangi permleri vereceğinde problem yaşadığındada discorddan benimle iletişime geçebilirsin

permlerini bulamadığın ya da hangi permleri vereceğinde problem yaşadığındada discorddan benimle iletişime geçebilirsin
Burdan yazsam olur mu? Permleri verdim ama eksik mi yanlış mı verdim bilmiyorum, ve hepsine aynı permleri verdiğim için sanki hepsi aynıymış gibi hissettim, çünkü deneme rehbere bile rehberin yetkilerini vermek zorundayım yoksa nasıl görevini yapar gibi. İstersen özelden atabilirim grupların permlerini, bakabilirsin, eksik veya yanlış varsa yardım edebilirsin.

Burdan yazsam olur mu? Permleri verdim ama eksik mi yanlış mı verdim bilmiyorum, ve hepsine aynı permleri verdiğim için sanki hepsi aynıymış gibi hissettim, çünkü deneme rehbere bile rehberin yetkilerini vermek zorundayım yoksa nasıl görevini yapar gibi. İstersen özelden atabilirim grupların permlerini, bakabilirsin, eksik veya yanlış varsa yardım edebilirsin.
daha iyi olur özelden yazabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl