Çözüldü Groupmanagerde tüm viplere vip yetkisini verdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dike12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 614
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dike12

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Groupmanagerde tüm viplere vip yetkisini verdim /mangaddi komutuyla fakat silemiyorum örn xvip normal vip kitini alabiliyor yardım rica ediyorum

Örnek vereyim bende:
Xvip in vip kitini almamasını istiyorsan Xvip'e şu yetkiyi ver -> /mangaddp xvip -essentials.kits.vip

onların hepsini groupmanagerden silicen taglarına bakarak sonradan vipe verecek kiti essentials.kits.vip yaz sadece vipler alabailecek xviped
essentialts.kits.xvip yaz bunuda xvipler alabilicek ama öncellikle groupmanagerden yetkilierini kaldır

xvipden verdiğiniz vip yetkisini oyundan /mangdelp <group> <yetki> yaparak silebilirsiniz olmadıysa mangdellp olarak deneyin. veya klasörlerden Server/Plugins/GroupManager/ girerek ordan yml'ye girdikten sonra ordanda silerek ayarlayabilirsiniz.

/mangdel xvip kardesdım sorunun cozulduyse cozuldu tıkı koy

Konu sahibi 12 saat veya daha fazla bir süre konuya cevap vermediğinden dolayı konu çözüldü olarak işaretlenmiştir.

Eğer sorununuz devam ediyorsa bu konu üzerinden destek almaya devam edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl