Çözüldü GroupManagerde <> işaretlerini kaldırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SiberEr08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.090
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SiberEr08

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Tagdaki <> simgelerini kaldıramıyorum

Tagdaki <> simgelerini kaldıramıyorum
EssentialsChat'ın configinden veya Essentials'ın içinden <,> işaretlerini kaldırabilirsin. Yahut ben bunları bilmiyorum diyorsan internetten hazır ve türkçe bir şekilde "Essentials" 'ı indirebilirsin.
Diğer yol ise minecraftbukkit/plugins/GroupManager/worlds/world/groups.yml 'e gidip İnfo satırının alt kısmında bulunan Prefix ve Suffix satırındaki bahsi geçen işaretleri kaldırın. FAKAT dikkatli olmanızda fayda var, bunları düzenler iken group'ları bozmamaya özen gösterin.

Essentials configde prefixlere in ordan sil

EssentialsChat'ın configinden veya Essentials'ın içinden <,> işaretlerini kaldırabilirsin. Yahut ben bunları bilmiyorum diyorsan internetten hazır ve türkçe bir şekilde "Essentials" 'ı indirebilirsin.
Diğer yol ise minecraftbukkit/plugins/GroupManager/worlds/world/groups.yml 'e gidip İnfo satırının alt kısmında bulunan Prefix ve Suffix satırındaki bahsi geçen işaretleri kaldırın. FAKAT dikkatli olmanızda fayda var, bunları düzenler iken group'ları bozmamaya özen gösterin.
Böyle olması gerekmiyormu

Ekli dosyalar

• as.PNG
    as.PNG
    25,1 KB · Görüntüleme: 241

Ekli dosyalar

• as.PNG
    as.PNG
    25,1 KB · Görüntüleme: 171
Essentials Chat yok EssentialsX indirdim onun Essentials dosyasına girerek yaptım . Essentials Chat olmadığı içinmi olmadı

Essentials Chat yok EssentialsX indirdim onun Essentials dosyasına girerek yaptım . Essentials Chat olmadığı içinmi olmadı
Chat olmadan prefixleri gösteremezsin anca skript ile olur.

Ben sana şöyle bir öneri vereyim (sunucun için de yararlı olacağını düşünüyorum), Essentials'ın bütün alt pluginlerini (yeterli ram mevcut ise) yükle. Çünkü Essentials'ın sağladığı kolaylık ve yenilikler bütün alt pluginler ile baģlantılı oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl