EssentialsChat'ın configinden veya Essentials'ın içinden <,> işaretlerini kaldırabilirsin. Yahut ben bunları bilmiyorum diyorsan internetten hazır ve türkçe bir şekilde "Essentials" 'ı indirebilirsin.Tagdaki <> simgelerini kaldıramıyorum
Böyle olması gerekmiyormuEssentialsChat'ın configinden veya Essentials'ın içinden <,> işaretlerini kaldırabilirsin. Yahut ben bunları bilmiyorum diyorsan internetten hazır ve türkçe bir şekilde "Essentials" 'ı indirebilirsin.
Diğer yol ise minecraftbukkit/plugins/GroupManager/worlds/world/groups.yml 'e gidip İnfo satırının alt kısmında bulunan Prefix ve Suffix satırındaki bahsi geçen işaretleri kaldırın. FAKAT dikkatli olmanızda fayda var, bunları düzenler iken group'ları bozmamaya özen gösterin.
Böyle yaptım {DISPLAYNAME} yazısının yanındaki simgeleri aldım sadece ama olmadı reload da çektim /essentials reloadEssentials configde prefixlere in ordan sil
Chat olmadan prefixleri gösteremezsin anca skript ile olur.Essentials Chat yok EssentialsX indirdim onun Essentials dosyasına girerek yaptım . Essentials Chat olmadığı içinmi olmadı
Ben sana şöyle bir öneri vereyim (sunucun için de yararlı olacağını düşünüyorum), Essentials'ın bütün alt pluginlerini (yeterli ram mevcut ise) yükle. Çünkü Essentials'ın sağladığı kolaylık ve yenilikler bütün alt pluginler ile baģlantılı oluyor.Essentials Chat yok EssentialsX indirdim onun Essentials dosyasına girerek yaptım . Essentials Chat olmadığı içinmi olmadı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!