groupmanagerdaki yetkileri vs. luckperm aktarma sorunu (YARDIM)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deap

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
Minecraft
WraithsDev

Discord:

WraithsDev

merhabalar
Ben bu luckpermsin /migrate-groupmanager komutunu falan kullanıyorum aktarımı yapıyor luckpermse fakat groupmanagerdaki aktarması gereken grupları aktarmıyor ss deki gibi globalgroups.yml aktarıyor fakat ben world klasöründeki group.yml aktarmasını istiyorum luckperm nasıl yapabilirim ?

1646440878527.png
Buradaki Globalgroups.yml aktarıyor luckpermse komutu girdiğimde fakat ben worlds klasöründeki group.yml aktarmasını istiyorum nasıl yapabilirim lütfen yardım edin

Bunun için config.yml ve globalgroups.yml'yi silip denemen bile çözüme ulaştırabilirmiş.

Sildikten sonra sunucuya res atiyyimi ?
Yoksa direk kodumu yapıştırayım.
config.yml ve globalgroups.yml dosyalarını silin ardından LuckPerms ve LuckPerms-GroupManager-Migrate eklentisini sunucunuza atın. Sunucu açıldıktan sonra /migrate-groupmanager komutunu girin. İşlem bittikten sonra sunucuyu tekrar başlatın ve grupları kontrol edin. Bir sorun yoksa sunucuyu kapatıp GroupManager ve Migrate eklentisini silin.

Yukarıdaki işlemi sırasıyla yapmanız durumunda gruplar başarıyla aktarılacaktır.

Moderatör tarafından düzenlendi:
config.yml ve globalgroups.yml dosyalarını silin ardından LuckPerms ve LuckPerms-GroupManager-Migrate eklentisini sunucunuza atın. Sunucu açıldıktan sonra /migrate-groupmanager komutunu girin. İşlem bittikten sonra sunucuyu tekrar başlatın ve grupları kontrol edin. Bir sorun yoksa sunucuyu kapatıp GroupManager ve Migrate eklentisini silin.

Yukarıdaki işlemi sırasıyla yapmanız durumunda gruplar başarıyla aktarılacaktır.
1646476941486.png
Hala bu şekilde globalgroup.yml alıyor offff

merhabalar
Ben bu luckpermsin /migrate-groupmanager komutunu falan kullanıyorum aktarımı yapıyor luckpermse fakat groupmanagerdaki aktarması gereken grupları aktarmıyor ss deki gibi globalgroups.yml aktarıyor fakat ben world klasöründeki group.yml aktarmasını istiyorum luckperm nasıl yapabilirim ?

Ekli dosyayı görüntüle 199891Buradaki Globalgroups.yml aktarıyor luckpermse komutu girdiğimde fakat ben worlds klasöründeki group.yml aktarmasını istiyorum nasıl yapabilirim lütfen yardım edin
Merhabalar bu eklentiyi yükleyip tekrar denermisiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hocam sorununuz normal grupların yanında bu grupları da mı alması yani?

Eğer öyleyse o grupları luckperms editor üzerinden silin geçin elbette alacak o grupları önemli olan sizin gruplarınızın aktarılması.
ben world dosyasındaki group.yml aktarmasını istiyorum fakat bu eklentiler groupmanager dosyasındaki globalgrups.yml aktarıyor benim grupları değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl