Çözüldü groupmanager

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KullaniciAdiDegisti26

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
39
Minecraft
iKaanFG

Discord:

Kaan#9083

hub dünyasında farklı taglar ffa dünyasında farklı taglar yapmak istiyom groupmanager ugrastım yapamadım

Eğer bir sk ile gönderiyorsan örnek /lobi gibisinden şu sk ları ekle.

Kod:
#Chat için

on chat:
    cancel event
    if player's world is "PIT":
        broadcast "&7[&e%{pit.%uuid of player%.level}%&7] %colored player's prefix% %player% &8» &7%message%" in player's world
    else:
        broadcast "%colored player's prefix% &7%player% %message%" in player's world

#Tab için

make console execute command "nte player %player% prefix &7[&e%{pit.%{_uuid}%.level}%&7] &7"

Eğer bir sk ile gönderiyorsan örnek /lobi gibisinden şu sk ları ekle.

Kod:
#Chat için

on chat:
    cancel event
        broadcast "&7[&e%{pit.%uuid of player%.level}%&7] %colored player's prefix% %player% &8» &7%message%" in player's world
    else:

#Tab için

make console execute command "nte player %player% prefix &7[&e%{pit.%{_uuid}%.level}%&7] &7"
malesef olmadı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

özelden ip atayım anlatayım serverdeki sorun

Bak şimdi bende çalışıyordu sen yapamadım büyük ihtimal.

reload atınca herhangibir hata çıkıyormu ?

Birde Chat için bunu yapıştır direk ve PIT yazan yere değişmesini isediğin bir dünya yaz..

Kod:
on chat:
    cancel event
        broadcast " %player% &8» &7%message%" in player's world
    else:

Tab içinde mesela /lobi yazınca {lobi} gibisinden aktartttığın sk ya bunu ekle. &7 den sonrası tab da yazıcak şey i ayarlar.

Kod:
    make console execute command "nte player %player% prefix &7"

Bak şimdi bende çalışıyordu sen yapamadım büyük ihtimal.

reload atınca herhangibir hata çıkıyormu ?

Birde Chat için bunu yapıştır direk ve PIT yazan yere değişmesini isediğin bir dünya yaz..

Kod:
on chat:
    cancel event
        broadcast " %player% &8» &7%message%" in player's world
    else:

Tab içinde mesela /lobi yazınca {lobi} gibisinden aktartttığın sk ya bunu ekle. &7 den sonrası tab da yazıcak şey i ayarlar.

Kod:
    make console execute command "nte player %player% prefix &7"
chat icin demyom infoboard reborn her dünyaya grup da kendimi kurucu grubuma almama rağmen default gözüküyo scoreboarda infoboard kullanıyom dünyalara özel scoerboard icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl