Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben serverime yetki ayarlicam Oyuncuyu tamamen ayarladım fakat moderatörü bir daha ayarlamak istemiyorum Oyuncunun yetkisini bir cümle ile nasıl moderatöre ekliyebilirim
Merhabalar, görünüşe bakılırsa var oyuncu yetkilerini yeni oluşturduğunuz yetki mensubuna aktarmak istiyorsunuz. Bunun için ise direkt olarak, /mangaddi oyuncu moderatör komudunu oyun içerisinden bir kereliğine yazmanız sizler için yeterli olacaktır. Net cevabınızı bekliyor olacağım :))
Merhabalar, görünüşe bakılırsa var oyuncu yetkilerini yeni oluşturduğunuz yetki mensubuna aktarmak istiyorsunuz. Bunun için ise direkt olarak, /mangaddi oyuncu moderatör komudunu oyun içerisinden bir kereliğine yazmanız sizler için yeterli olacaktır. Net cevabınızı bekliyor olacağım :))