İşte bende onu veremiyorum hangi yetkiyi vermem gerekBuilder'lerin o yetkiyi kullanmaları için yetki verdin mi ?
İşte bende onu veremiyorum hangi yetkiyi vermem gerek
worldedit.selection.pos
[FONT=Courier New][B]worldedit.wand
worldedit.region.set
worldedit.region.replace
worldedit.history.undo
Bu yetkileri eklerseniz oyuncuların //wand komudunu,bölge seçmelerini,//set komudunu,//replace komudunu,//undo komudunu kullanmasını sağlamış olursunuz.Ayrıca Limitte koyabilirsiniz.[/B][/FONT]
//walls komutunuda kullanacakmı ve limit ne işe yarar neye limit koyar[DOUBLEPOST=1499498648,1499498611][/DOUBLEPOST]Olduğunda belirtin konuyu kilitlesinler.
Kod:worldedit.selection.pos [FONT=Courier New][B]worldedit.wand worldedit.region.set worldedit.region.replace worldedit.history.undo worldedit.limit.x Bu yetkileri eklerseniz oyuncuların //wand komudunu,bölge seçmelerini,//set komudunu,//replace komudunu,//undo komudunu kullanmasını sağlamış olursunuz.Ayrıca Limitte koyabilirsiniz.[/B][/FONT]
Worldeditin tüm komutlarını kullanmasını istiyorum onu nasıl yapacağım//walls komutunuda kullanacakmı ve limit ne işe yarar neye limit koyar
//walls komutunuda kullanacakmı ve limit ne işe yarar neye limit koyar
//walls komutunuda kullanacakmı ve limit ne işe yarar neye limit koyar[DOUBLEPOST=1499498648,1499498611][/DOUBLEPOST]
Worldeditin tüm komutlarını kullanmasını istiyorum onu nasıl yapacağım
//wand :
//size :
//copy :
//cut :
//paste :
//rotate :
//schematic save :'
//schematic load :
//pasteair :
//clearclipboard :
//hycl :
//cyl :
//sphere :
//hsphere :
//drain :
//fill
/fixvater :
/fixlava :
//set :
/forestgen :
/snow :
/butcher :
//limit :
//pyramid
//hpyramid
/pumpkins :
//fast :
//faces
/superpickaxe:
//wand
//set
[DOUBLEPOST=1499504059,1499504009][/DOUBLEPOST]Tüm komutları ve yetkileri için worldedit.* permini verin. -worldedit.reload Bu yetkiyi ise benim yaptığım şekilde eksili verin.[/QUOTE
Teşşekürler yardımın için
Yardımın için teşşekürlerdostum yani şunu diyorum. Wordleit.walls yetkisi verirsen o builder zaten onu kullanabilecek bu kadar.[DOUBLEPOST=1499498711,1499498662][/DOUBLEPOST]
World edit'in çok yetkisi var uğraşmak yerine direkt op verin.[DOUBLEPOST=1499498834][/DOUBLEPOST]Kod://wand : //size : //copy : //cut : //paste : //rotate : //schematic save :' //schematic load : //pasteair : //clearclipboard : //hycl : //cyl : //sphere : //hsphere : //drain : //fill /fixvater : /fixlava : //set : /forestgen : /snow : /butcher : //limit : //pyramid //hpyramid /pumpkins : //fast : //faces /superpickaxe: //wand //set
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!