Çözüldü groupmanager yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RelaxTatlim

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
RelaxTatlim

Discord:

! Bedava Pasta#7887

selam birşey soracağım tam bu plugini daha önce kullanmadım sanırım bu pluginden yapılıyor
/warp takas
/warp kasa
bu yukarıdaki warplar hariç oyuna yeni başlamış biri ışınlanamasın istiyorum sadece üstekilere ışınlanabilisin istiyorum
şöyle birşey yaptım oyunu oynadıkça itemlerle bi köylüden takas yapıp bir bilet alıcak nether bileti atıyorum o bileti sağ tıklayıp kullanınca /warp nether
yetkisi açılsın istiyorum nasıl yaparım bilginiz var mıdır mümkün müdür bu ?

Groupmanager yetki düzenleme eklentisidir, eğer essentials gibi warp içeren bir ekelentiniz yoksa warp komutu bulunmayacaktır, muhtemelen EssentialsX kullanıyorsunuzdur warp için.

EssentialsX de warp başına yetki verebilirsin essentials.warps.[warpadı]
Tüm yetkileri görmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Nasıl yapabilirsin kısmına gelirsek, takas ile alacaklarını söylemişsin bu yüzden shopkeepers kullanabilirsin (köylüler ile takas olayını ekliyor düzenlenebilir her eşyayı destekliyor)
Eşyaya komut eklemek için Skript kullanabilir veya Executeable Items gibi eklentiler kullanabilirsin.
Groupmanager da yetkiyi eklemek için komut
/manuaddp OYUNCUADI essentials.warps.nether (Bu komut /warp nether için oyuncuya özel izin verir)

olmadı agam bu itemtag pluginim yüklü bundan nasıl yapabilriim bundada aynı olay varmış yardım edicek var mı ?

yardımcı olucak yok mu ?

yardımcı olucak yok mu ?
on warp command:
player has permission "warp.restricted"
player does not have permission "ticket.used"
warp is not "takas" and warp is not "kasa"
cancel event
send "&cBu ışınlanma noktasına erişim izniniz yok!" to player

on join:
player does not have permission "warp.restricted"
execute console command "lp user %uuid of player% permission set warp.restricted true"

Bu skript, oyuncuların sadece "/warp takas" ve "/warp kasa" komutlarına erişimine izin verir. Oyuncu, "Nether Bileti"ni kullanarak "ticket.used" yetkisini aldığında, diğer warplara da ışınlanabilecektir. İlk örnekteki skript ile birlikte kullanarak istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

on warp command:
cancel event

on join:
execute console command "lp user %uuid of player% permission set warp.restricted true"

Bu skript, oyuncuların sadece "/warp takas" ve "/warp kasa" komutlarına erişimine izin verir. Oyuncu, "Nether Bileti"ni kullanarak "ticket.used" yetkisini aldığında, diğer warplara da ışınlanabilecektir. İlk örnekteki skript ile birlikte kullanarak istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
Kod:
on warp command:
cancel event

on join:
Kodu bu şekilde verirseniz çok iyi olur.

Kod:
on warp command:
cancel event

on join:
Kodu bu şekilde verirseniz çok iyi olur.
İki türlü de kopyalanmıyor mu hocam ?

İki türlü de kopyalanmıyor mu hocam ?
Her 2 türlü de kopyalama olur ama hata verdiğinde bulmak zor olur anlayanlar bile bilir anlamayanlar bilmez o yüzden kodu kod düzenleyici ile vermek daha sağlıklı ve daha az yer kaplıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl