YunusB3Y
Sevgiler, Saygılar Blaze Bey
- Elmaslar
- 309
- Minecraft
- YunsBEY
Discord:
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
Merhaba arkadaşlar sunucumda groupmanager kullanıyorum fakat şöyle bir sorunum var.
Bir oyuncuya vip verince vip i oluyor fakat Servere reload atınca vip i gidiyor. Users.yml de vip i gözüküyor ama oyunda oyuncu oluyor.
Baştan söylüyeyim vip plugini ile alakası yok çünkü vip pluginini sildim ve manuadd le kendime vip verdim sonarsında servere reset attım ve oyuna girince oyuncuyum ama user.yml de hala vip im. (Reload dan kastım sunucuyu kapatıp,tekrardan açmak)
Sorun düzelmiştir.
Sorun şu imiş vip yazmıştım veya vıp yazmıştım bunu server okumuyor muş bende vp yaptım oldu.
Bir oyuncuya vip verince vip i oluyor fakat Servere reload atınca vip i gidiyor. Users.yml de vip i gözüküyor ama oyunda oyuncu oluyor.
Baştan söylüyeyim vip plugini ile alakası yok çünkü vip pluginini sildim ve manuadd le kendime vip verdim sonarsında servere reset attım ve oyuna girince oyuncuyum ama user.yml de hala vip im. (Reload dan kastım sunucuyu kapatıp,tekrardan açmak)
Kod:
SVIP:
default: false
permissions:
- askyblock.team.maxsize.5
- AutoPickup.enabled
- essentials.enderchest
- essentials.fly
- essentials.hat
- essentials.kit
- essentials.kits
- essentials.kits.svip
- essentials.msg
- essentials.repair
- essentials.repair.all
- essentials.repair.armor
- essentials.repair.enchanted
- essentials.teleport.timer.bypass
- fastcraft.use
- Lottery.TicketLimit.2
- silkspawners.info
- silkspawners.place.*
- silkspawners.silkdrop.*
- tab.mvp
inheritance:
- oyuncu
info:
build: false
prefix: '&2SVIP &a'
suffix: ''
Kod:
65c1821b-6f05-365e-a6ac-9fbb6fb09813:
lastname: GamingProTV
group: SVIP
subgroups: []
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Sorun düzelmiştir.
Sorun şu imiş vip yazmıştım veya vıp yazmıştım bunu server okumuyor muş bende vp yaptım oldu.
Son düzenleme: