BlackKpoT#3087
deneme:
default: false
permissions:
- essentials.enderchest
- essentials.workbench
- essentials.kits
- essentials.kits.deneme
inheritance:
- oyuncu
info:
build: true
prefix: '&a&oDeneme&r &e'
suffix: ''
group-formats:
deneme: '&8✯ {DISPLAYNAME} &8&l┊&r &f{MESSAGE}'

Sunucumda Faction Plugini Bulunmuyor Skyblock Üzerine Sunucum.Büyük İhtimal ile Sunucun Faction? Klan Plugini buna engel oluyor. Güncellemenizi Öneririm.
Dediklerinizi Yaptım Fakat sadece [world] yazısı kalktıÖncelikle Groupmanager'dan grupları oluşturmalısın. groups.yml dosyasına girin ve bir grup oluşturun. Örnek:Kod:deneme: default: false permissions: - essentials.enderchest - essentials.workbench - essentials.kits - essentials.kits.deneme inheritance: - oyuncu info: build: true prefix: '&a&oDeneme&r &e' suffix: ''
Ardından Essentials config.yml ye girin. CTRL+F yapın ve group-formats kelimesini aratın orayı şu şekilde değiştirin:Kod:group-formats: deneme: '&8✯ {DISPLAYNAME} &8&l┊&r &f{MESSAGE}'
Bunları ayarladıktan sonra Essentials'ı reloadlamak için /ess reload yazın. Groupmanager'ı reloadlamak için /manload yazın. Sonra denemek için kendinize /manuadd oyuncuadı deneme yapın olmuş mu diye bakın. Başındaki [world] yazısını kaldırmak için Multiverse-Core eklentisinin configine girip prefix chat'i false yapın. Ardından /mv reload yazarak oyuna geçirin.
BlackKpoT#3087
Sunucumda Faction Plugini Bulunmuyor Skyblock Üzerine Sunucum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Dediklerinizi Yaptım Fakat sadece [world] yazısı kalktı
Ekli dosyayı görüntüle 118284
Multiverse Core / config.yml Dosyasına giriniz prefixchatformat bunu CTRL+F İle aratınız ve yanındaki World Yazısınız siliniz.Sunucumda sohbete yazı yazınca grouplar yani yetkiler ve harici bu şekilde çıkıyor nasıl düzeltebilirim?Ekli dosyayı görüntüle 118187
Böyle Bir Hata AlıyorumDiscord ekler misin: BlackKpoT#3087
GroupEssentials yerine EssentialsX ve Groupmanager kurduk sorunum çözüldü.Rica ederim geri bildirimini bekliyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!