Tanıtım GroupManager | Sunucunuzdaki Yetkinizi Gösterin!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan airelzz#1228
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.117
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunun yerine Luckperms daha mantıklı ve zahmetsiz çünkü Luckperms de birine süreli bir şekilde vip verebilirlen grup managerde seni gereksiz yere uğraştırıyo tavsiye ederim

Yararlı bi konu olmuş ellerine sağlık iyi günler.

Hocam GroupManager yerine herkez LuckPerms kullanıyor eğer bir bilgin varsa söyleyebilir misin cidden merak ediyorum.

yıllardır bilinen bir eklenti biraz gereksiz olmuş ama bazı kişilerin işine yarar

Şuan ki en iyi perm plugini bu yeni başlayanlar için güzel tanıtım başarılar

Permler falan hakkında bilgisi olmayanlar için zengin bir konu olmuş ellerinize sağlık.

Şuan ki en iyi perm plugini bu yeni başlayanlar için güzel tanıtım başarılar
Luckperms gibi ayrıntılı ve yetkiyi otomatik almaya yarayan, belki de bilmediğim envai çeşit detayı olan bir plugin varken groupmanager'a en iyi demek çok da mantıklı gelmedi bana. Ancak tabii kişisel fikriniz, luckperms'e göz atın bence

Luckperms gibi ayrıntılı ve yetkiyi otomatik almaya yarayan, belki de bilmediğim envai çeşit detayı olan bir plugin varken groupmanager'a en iyi demek çok da mantıklı gelmedi bana. Ancak tabii kişisel fikriniz, luckperms'e göz atın bence
LuckPerms benim gibi tek sunucular için ve süreli yetki vermeyi çözmüş birilerinin işine yaramayacaktır.
GroupManager daha kolay olduğu için öyle demiştir.

Güzel anlatım, elinize sağlık <3​

Günümüzde LuckPerms'in daha iyi çalıştığına inanan birisi olarak. Güzel konu benim hoşuma gitti. Teşekkürler konu için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl