Çözüldü GroupManager sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted Users 36797

Clasrium 2021
Elmaslar
125

Discord:

bilisim

Arkadaşlar merhaba şimdi sunucuyu açıyorum kendime vip tagı falan veremiyorum oluşturduğum halde grubları.
/manload yazıyorum sonra tekrar vermeyi deneyince oluyor.Bide kendime vip verip sunucuyu stopluyorum.
Girdiğimde vip gidiyor.

Nasıl düzelticem bunu

Arkadaşlar merhaba şimdi sunucuyu açıyorum kendime vip tagı falan veremiyorum oluşturduğum halde grubları.
/manload yazıyorum sonra tekrar vermeyi deneyince oluyor.Bide kendime vip verip sunucuyu stopluyorum.
Girdiğimde vip gidiyor.

Nasıl düzelticem bunu
Zamanında çok uğraştığım bir sorundu ilk olarak loglara bak hatayı görmeye çalış sonra group managerin en yeni sürümünü yükle eğer son sürümse zaten herhangi bir paketten alabilirsin

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zamanında çok uğraştığım bir sorundu ilk olarak loglara bak hatayı görmeye çalış sonra group managerin en yeni sürümünü yükle eğer son sürümse zaten herhangi bir paketten alabilirsin

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yarın deniceğim sen nasıl çözmüştün?

Yeni sürüm GroupManager indirin. Şunu söyleyeyim, artık GroupManager güncellenmiyor bu nedenden dolayı LuckyPerms kullanmanızı tercih ederim.

Yeni sürüm GroupManager indirin. Şunu söyleyeyim, artık GroupManager güncellenmiyor bu nedenden dolayı LuckyPerms kullanmanızı tercih ederim.
indirdim olmuyor sorun devam

Aternos mu kullanıyorsunuz?

Sunucuda herhangi bir kayıt etme plugini yok tahminimce. Aşağıdaki yönergeleri uygulayıp geri dönüş yapmanızı rica ediyorum ;

1- SaveIt veya AutoSaveWorld kurunuz.
2- Paneli sağ üstteki “X” butonundan kapatmak yerine panele “stop” yazarak kapatınız.

Bu iki yönergeyi yapıp geri dönüş yaparsanız sevinirim.
Çalışırsa “En iyi cevap” olarak işaretlemeyi unutmayın, teşekkürler!

AliEmirBoztas#8203 eklersen daha iyi yardımcı olabilirim.

Aternos'ta GroupManager sorunu var, sorunun çözümünü bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl