Çözüldü GroupManager rolleri geç veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre YIldırım

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7

Discord:

EmreYLDRM#3319

Arkadaşlar bildiğiniz gibi bir tane default rol oluyor. Örneğin: Acemi

Eğer oyuncu acemi rolündeyken, başka bir rol verdiğimde (örn: bilgili) rol hemen verilmiyor 1-2 saniye gecikmeyle veriyor.

Ayrıca eğer oyuncunun rolü bilgiliyken rol verirsem (örn: kral) önce acemi rolünü veriyor sonra kral rolünü veriyor.

Lütfen yardımcı olun. Şimdiden çok teşekkürler.

Sunucuya Bilgilerini Verebilirmisiniz Yani Donanımlarını

1.16.5 sürüm
8 gb ram

Donanıman yana bir sorun olduğunu düşünmüyorum diğer tüm pluginler hızlı çalışıyor

1.16.5 sürüm
8 gb ram

Donanıman yana bir sorun olduğunu düşünmüyorum diğer tüm pluginler hızlı çalışıyor
Tekrar Yüklemeyi Denedinizmi Daha Önce Ve Serveri Başlatırken Veya Rolü Verdikten Sonra Herhangibi Bir Hata Veriyormu

Başlat.bat kodunuzdaki rami yükseltmeyi deneyin.

Tekrar Yüklemeyi Denedinizmi Daha Önce Ve Serveri Başlatırken Veya Rolü Verdikten Sonra Herhangibi Bir Hata Veriyormu
Tekrar yüklemeyi denerim eve gidince. Her hangi bir hata vermiyor. Rankup plugini vardı onu kullanırken fark ettim hatayı. Belki o plugindendir diye sildim fakat hala düzelmedi. Pixelvip i sildim artık hangi grubu verirsem direk o grup veriliyo araya default grubu sokmuyor fakat hala gecikmeli veriyor grubu.

LuckPerm yükledim ve sorun kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl