Çözüldü GroupManager Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dark06149
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.060
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark06149

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
67
Minecraft
yok

Discord:

ByDark#9384

Arkadaşlar Serverimde Gropu Managerden Yetki Veriyorum Oyuna Çık Gir Yapıyorum Yetki Gitmiş Yardım Edermisiniz. Acil Kaydetmiyor Sanırım

Hata hakkında ufak detaylar verir misin? Örneğin sunucuyu kapatıp mı açıyorsun yoksa oyundan mı çıkıp giriyorsun?

Hata hakkında ufak detaylar verir misin? Örneğin sunucuyu kapatıp mı açıyorsun yoksa oyundan mı çıkıp giriyorsun?
Hocam oyundan çık gir yapınca oyuncu yetkisine geri dönüyor yani default yetkiye dönüyor kaydrtmesinimi ayarlamam gerekiyor anlamıyorum

VIP'yi VipZero eklentisi ile veriyorsun değil mi?

Şuan sitem aktif olmadığı için vip zeroyuda manueal olarak çok kullanmıyorum groupmanagerden veriyorum kurucu olsun rehber olsun vipler olsun ama vipleri vip zerosan versem bile kurucular sınırsız olarak vip zerodan nadıl vericem oyüzden groupmanagerden vermem gerekiyor lütfen yardım et bana reis lütfen

GroupManager'i güncelleyin ve VipZero'yu silin, daha sonra skriptlerini kontrol ederek tekrardan deneyin.

Dostum vipzeroyu silemem serverim için gwrekli bir plugin daha farklı bir yolu yokmu
GroupManager'i güncelleyin ve VipZero'yu silin, daha sonra skriptlerini kontrol ederek tekrardan deneyin.

bu konuyu daha önce sanırım yine gördüm yapman gereken şey şu ilk vipzero ile yetkiyi vereceksin sonra manuadd ile vereceksin sorun düzeliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl