Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben serverıme gırdım ve manuadd oyunadım kurucu yazınca /help falan yaz dıyor bana loglardan bırsıkıntı goremedım bırde sız bakın belkı bulabılırsınız yada neden kaynaklanır bu bilen varsa yazabılır loglar ;
Bazı pluginlerin güncel değil skriptlerin hatalı görüyorum ayrıca spigot jarın ve essentials ve groupmanager jarların uyuşmuyor buyur bide bu essentials ve jarı kullan paylaşıyorum.
Öncelikle loglarda ki oyuna girmiş olduğunuz İP gözüküyor, bilginize. Sonrasın da çözüm için de acaba GroupManager plugini var mı yoksa ben göremiyor muyum?
Öncelikle loglarda ki oyuna girmiş olduğunuz İP gözüküyor, bilginize. Sonrasın da çözüm için de acaba GroupManager plugini var mı yoksa ben göremiyor muyum?