KullaniciAdiDegisti26
Altın Benim Yeni Sevgilim
- Elmaslar
- 39
- Minecraft
- iKaanFG
Discord:
Kaan#9083
Kaan#9083
Kaan#9083
peki permissionpex de mesela hub dünyasındayım hub dünyasında kendime kurucu grubu olusturdum kurucu tag verdim sonra gungamelobby gittim orda oyuncuyum tekrar huba gidince kurucu olurmu tagım ?yerin de olsam group manager yerine permissionsex kullanmayi tercih ederdim group manager groups kismindan en alt da worlds diye bir yer var ve senin uuidin bulunmakta veya ismin onu sil sonra tekrar /manuadd oyuncuismi group yaz
olmaz zaten öyle bir şey oluyorsa kendin yapiyorsun demektir buda kullandigin komut ile alakalipeki permissionpex de mesela hub dünyasındayım hub dünyasında kendime kurucu grubu olusturdum kurucu tag verdim sonra gungamelobby gittim orda oyuncuyum tekrar huba gidince kurucu olurmu tagım ?
Kaan#9083
permissionpex de her dünyaya grup kuramazmıyım ?olmaz zaten öyle bir şey oluyorsa kendin yapiyorsun demektir buda kullandigin komut ile alakali
mesela
/pex user oyuncuadi group set grupadi dersen eğer tüm dünyada ayni yetkiye sahip olursun
/manuadd oyuncuadi group set grupadi dersen yine tüm dünyada yetkin ayni kalir :)
Kurabilirsin sıkıntı olmazpermissionpex de her dünyaya grup kuramazmıyım ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!