Sol Reklam

Çözüldü GroupManager bir anda hata vermeye başladı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan toprakcf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 465
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

toprakcf

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Puanlar
1.160
Yer
Bursa
Minecraft
toprakcf

Discord:

toprakcf

Önce oyunun içindeyken komut kullanamadım, restarttan sonrada tamamen gitti (ScoreBoardla beraber)
GroupManager error log şu şekilde:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Pek anlamıyorum bu konulardan yardımcı olursanız sevinirim.

org.bukkit.command.CommandException: Cannot execute command 'groupmanager:listgroups' in plugin GroupManager v3.1 (Phoenix) - plugin is disabled.

groups.yml dosyasında bozukluk olduğunu belirtiyor. Konuyla alakasız ama LuckPerms bence daha güzel bir eklenti onu kullanmanızı tavsiye ederim

groups.yml dosyasında bozukluk olduğunu belirtiyor. Konuyla alakasız ama LuckPerms bence daha güzel bir eklenti onu kullanmanızı tavsiye ederim
Kurulu düzenimiz var işte öyle bir sorun var :D Dosyada nasıl bir hata var buraya atsam ineceleyebilir misin?

inceleyebilirim tabiki

GroupManager uzun zamandır kullanmıyorum çalışma sitili değişmiş olabilir ama galiba 111. satırda İnfo nun altında "'&4Yönetici': '&c'" olmaması gerekiyor eğer düzelmezse 77. satırdaki " '&5Moderasyon': '&d'" ve 115. satırdaki " '&4Kurucu': '&c'" yazılarınıda silin

GroupManager uzun zamandır kullanmıyorum çalışma sitili değişmiş olabilir ama galiba 111. satırda İnfo nun altında "'&4Yönetici': '&c'" olmaması gerekiyor eğer düzelmezse 77. satırdaki " '&5Moderasyon': '&d'" ve 115. satırdaki " '&4Kurucu': '&c'" yazılarınıda silin
olmadı ya :/

166. satır - '-' da ' tırnak işaretlerini silin(- perminin bir anlamı yoksa ki olduğunu sanmıyorum 166.satırı direk silebilirsin), 106. satırda -sit - ve sit arasında boşluk bırakın yani şu şekilde - sit, eğer yine düzelmezse 104. satırda - '*' ' tırnak işaretlerini silin * perminin tırnak içine alınması gereklimi tam emin değilim dediğim gibi uzun süredir groupmanager kullanmadım

166. satır - '-' da ' tırnak işaretlerini silin(- perminin bir anlamı yoksa ki olduğunu sanmıyorum 166.satırı direk silebilirsin), 106. satırda -sit - ve sit arasında boşluk bırakın yani şu şekilde - sit, eğer yine düzelmezse 104. satırda - '*' ' tırnak işaretlerini silin * perminin tırnak içine alınması gereklimi tam emin değilim dediğim gibi uzun süredir groupmanager kullanmadım
olmadı bu da ama yinede teşekkür ederim

olmadı bu da ama yinede teşekkür ederim
dosyayı kendim düzenleyerek size discorddan ilettim buradan iletemiyorum çünkü dosya biçimi desteklenmiyor diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı