Çözüldü Grouplar arası pvp kapatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MustafaTC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MustafaTC

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
39
Selamlar değerli forum üyeleri, öncelikle ben groupmanager plugini ile 2 tane group oluşturdum birinin adı tkm1 diğerinin adı tkm2, ben bunların arasında pvpyi kapatmak istiyorum böyle bir şey mümkün mü? Örnek verecek olursak "tkm1" deki adam tkm1'deki başkalarına vuramayacak ama tkm2 ye vurabilecek böyle bir şey yapmak mümkün müdür?
(Not: Plugin yardım kısmına yazdım skript bölümüne yazabilirsin diye bir öneri geldi ondan dolayı burdada konu açtım)

Selamlar değerli forum üyeleri, öncelikle ben groupmanager plugini ile 2 tane group oluşturdum birinin adı tkm1 diğerinin adı tkm2, ben bunların arasında pvpyi kapatmak istiyorum böyle bir şey mümkün mü? Örnek verecek olursak "tkm1" deki adam tkm1'deki başkalarına vuramayacak ama tkm2 ye vurabilecek böyle bir şey yapmak mümkün müdür?
(Not: Plugin yardım kısmına yazdım skript bölümüne yazabilirsin diye bir öneri geldi ondan dolayı burdada konu açtım)
Skriptten yapılabilir fakat size clan pluginini öneririm. Daha çok iş görür
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

mantıklı ve güzel bir plugin fakat ben şöyle diyim, 50 kişi manhunt oynayacağız 49 kişi hunter 1 kişi speedrunner olacak ondan dolayı tek tek clana eklemek zor olacaktır
Skriptde yazsaydım tek tek isim girmen gerekcekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl