Çözüldü Group mannager Tag gözükmeme sorunu 1.14x

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PerfectBlue

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Kısa bir süre önce server kurmaya çalıştık ancak pluginlerle pek aramız iyi değil internetten bir çok araştırma yaptık ancak hiç biri sorunumuza çözüm olamadı hem group mannager hakkında hemde server kurulumuna yardım edecek birileri varmı

Essentials Chat yüklü mü? Bu arada discord linki vermek yasak kaldırırmısın onu?

Sadece EssentialsX yükledik

Sorununuz essentials configinde chat bölümünde olabilir örnek oyuncu grubunda tag gözükmüyorsa essentials configine böyle bir şey ekleyin
Kod:
chat:
  radius: 0
  format: '&a( &e{ISLAND_LEVEL} &a) {DISPLAYNAME} &8» &f{MESSAGE}'
  group-formats:
    oyuncu: '&2{DISPLAYNAME} &8» &f{MESSAGE}'

Bu arada oyuncu grubunu oraya yazarken büyük harfine kadar doğru yazmanız gerekmektedir

2 ci tahminim ise hiç tag oluşturmadınız oluşturmak için

Kod:
/mangaddv oyuncu prefix &8[&eOyuncu&8] &7

Peki hub açmak istiyoruz sunucuyu ancak dünyalara özel kit komut vs nasıl ayırabiliriz

Peki hub açmak istiyoruz sunucuyu ancak dünyalara özel kit komut vs nasıl ayırabiliriz
PermissionEx pluginini kullanman lazım onun için. Eğer tecrübeniz yok ise düz sunucudan başlayın sonrasında hub yaparsınız.

Bunun için bungeecord kurmanız gerekmekte internette çok fazla videosu var hub yapmak için en az 8 gb ram öneriyorum onun dışında bu kadar bilgisizlikle sunucu açamazsınız yani daha tag ayarlamayı bilmiyorsanız hubu geçin 1 sunucu yapmanız bile zaman alacaktır size tavsiyem pluginden anlayan bir adam almanız yanınıza

PermissionEx pluginini kullanman lazım onun için. Eğer tecrübeniz yok ise düz sunucudan başlayın sonrasında hub yaparsınız.

Dediğin mantıklı geldi skyblock olarak başlatmak istiyorum sunucuyu açıklma kısmındaki discorddan ekledim pluginleri bize biraz öğretebilir misin

Bunun için bungeecord kurmanız gerekmekte internette çok fazla videosu var hub yapmak için en az 8 gb ram öneriyorum onun dışında bu kadar bilgisizlikle sunucu açamazsınız yani daha tag ayarlamayı bilmiyorsanız hubu geçin 1 sunucu yapmanız bile zaman alacaktır size tavsiyem pluginden anlayan bir adam almanız yanınıza

512GB RAM 40 TB Hafızalık büyük bir sunucu aldık sadece pluginer bulamadık sunucu için

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl