ErdemAgaTR
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 45
- Minecraft
- xScreame
Discord:
xScreame
xScreame
www.mc-tr.com
www.mc-tr.com
www.mc-tr.com
xScreame
PvP Plugin Paketi Linki Bozuk İndirilmiyorGroupmanagerın sıfırdan ayarlaması zor olduğu için hazır plugin paketlerini öneriyorum;
Skywars
Tanıtım - Sky Wars Plugin Paketi | 1.8 Türkçe | WG'li Spawn
Oyun Modu SKYWARS! Bu Plugin Paketi SkyWars Üzerine Kurulmuştur. Bymaxmar286'nın Yapmış Olduğu Paketi Türkçeleştirip Birkaç Tane Plugin Ekliyip Çıkararak Sizlerin Önüne Sunmuş Bulunmaktayım. Umarım Beğenirsiniz.İndirme Linki En Altta ... Plugin Paketinde 19 Tane Plugin Bulunmaktadır ...www.mc-tr.com
Lobi
Tanıtım - BaranArslanMRJ Lobi Plugin Paketi » 1.7 | 1.8
Çakma lobi yoktur ancak düz lobi olarak kullanılabilir. Eklenti paketi tamamen bana aittir iletişim skype adresi: baranmrj Bana buradan ulaşabilirsiniz Minecraft işlerini bırakıyorum ama sizlere yardımcı olmaya çalışırım. İyi olup olmaması yada yorumlarınızda "kötü" gibi şeyler umrumda değildir...www.mc-tr.com
Pvp
CAN147 « PVP Plugin Paketi » Hazır Arena « 1.7 1.8 Spigot »
EMEGE KARŞILIK OLARAK SUNUCUMUZA BEKLERİZ Merhaba Arkadaşlar Yine Ben CAN147www.mc-tr.com
Tanıtım - Forumdaki Tüm Plugin Paketleri | MC-TR burdan pvp kısmına inip beğendini indirebilirsin.PvP Plugin Paketi Linki Bozuk İndirilmiyor
7Twilightx#7777
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!