Çözüldü Group Manager Tüm Dünyalarda Grup Verme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Astra0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 919
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Astra0

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba, benim sorunum bir oyuncuya lobide vip verilince kendi adasına /is go komutu ile gidince vip'i gözükmüyor ve permleri de gidiyor. Config dosyasındaki mirror olayını denedim fakat başarısız oldum. LuckPerms geçmeyi denedim fakat zorlandım :D /manuadd isim Kurucu all denedim bu da bi işe yaramadı. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Lobi dediğiniz mekan spawn mı yoksa ana sunucudan ayrı olan bir lobi mi?

Lobi dediğiniz mekan spawn mı yoksa ana sunucudan ayrı olan bir lobi mi?
Spawn ve ismi de askyblock_spawn . GroupManager>worlds dosyasının içinde bir askyblock_spawn birde world dosyası var, ikisinden herhangi birini kaldırınca sunucu açılınca geri oluşturuluyor. Oluşturulduğunda içindeki tüm perm ayarlamaları gidiyor.

Groupmanageri tum dunyalar için aktif ettiniz mi ?

GroupManager > config.yml > mirrors: kısmı var orda all_unnamed_worlds diye bir yazı var, altındada users ve groups var. Bunları silersen sorunun düzelicektir. Aynı zamanda, worlds klasörüne girip lobi dünyana girip groups.yml yi kopyala yine worldsden askyblock dünyasına gir ve yapıştırki lobideki grupların askyblock dünyasındada olsun.

Groupmanageri tum dunyalar için aktif ettiniz mi ?
Evet, ettim.

GroupManager > config.yml > mirrors: kısmı var orda all_unnamed_worlds diye bir yazı var, altındada users ve groups var. Bunları silersen sorunun düzelicektir. Aynı zamanda, worlds klasörüne girip lobi dünyana girip groups.yml yi kopyala yine worldsden askyblock dünyasına gir ve yapıştırki lobideki grupların askyblock dünyasındada olsun.
Dediklerinizi harfiyen yerine getirdim fakat spawn'da verdiğim yetki adama gidince gözükmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl