Çözüldü Group Manager Tehlikesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan woxiter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.227
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan beyler denemeyin hiçbirşekilde bunlar evet bi yazılımcılar ama eğer yeni bi paket yapıyorsanız ve sadece jar'ı yüklüyorsanız hiçbirşey olmaz çünkü config dosyalarını sıfırdan kurucaktır . Peki bunun olma olasılığı Authme.jar ve Authmenin dosyası veya GroupManager.jar ve GroupManager dosyası varsa bu gizli permler koyulabilir . Kafanızdan element uydurmayın !

bende degişti..
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

olmuyorsa sunucuya AuthMe yükleyerek Şu hesaplarla giriş yapın!;
ElgarL & snowleo & KHobbits ;adlı hesaplara girerek rastgele ve zor şifreyle kayıt olun! bu sayede sunucuya ElgarL adında giren isimli şahıslardan şifre isteyecektir şifreleri bilmedikleri içinde hiç birşey yapamazlar
İşine yaradıysa elmas bırakırmısın?
Dostum sorun şu ki authme ile groupmanager farklı eklentiler adamlar kendi eklentilerine (group manager) kod atarlar bu kodda sadece ama sadece ben varsam çalışır mantığı ile gider yani şöyle

ElgarL Join The Game
ElgarL /Login CrayzElgar3232
/ManloadElgarl gibisinden

ama tabi burdaki komutların hepsi trol hiçbiri gerçek değil.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yalan beyler denemeyin hiçbirşekilde bunlar evet bi yazılımcılar ama eğer yeni bi paket yapıyorsanız ve sadece jar'ı yüklüyorsanız hiçbirşey olmaz çünkü config dosyalarını sıfırdan kurucaktır . Peki bunun olma olasılığı Authme.jar ve Authmenin dosyası veya GroupManager.jar ve GroupManager dosyası varsa bu gizli permler koyulabilir . Kafanızdan element uydurmayın !
ARKADAŞLAR ŞUNU İYİ ANLAYIN BAKIN GROUP MANAGER İLE AUTHME FARKLI ŞEYLER ASIL SİZ ELEMENT, FARKLI SİSTEMLER İLE ÇALIŞIR AUTHMENİN KAYNAK KODLARI FARKLI İNSANLAR TARAFINDA GROUP MANAGERIN KAYNAK KODLARI FARKLI İNSANLAR TARAFINDAN YAZILDI PLUGİN NE OLDUĞUNU BİLMEYEN İNSALAR GELİP BURALARDA ÜSTÜNLÜK ATMAYA ÇALIŞMASIN BU GELEN 2. MESAJ YETER YETER YETER

Gercekten konulari ve yorumlari okudukdan sonra sasirdim ama boyle birsey olsa insanlar susmaz bence kimse kullanmaz boyle birsey yapacaklarini tahmin etmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl