Çözüldü GROUP MANAGER TAM ÇALIŞMIYOR !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ofli

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
AtaRekt

Discord:

! A AtaRekt#3407

GroupManager tam çalışmıyor mesela skript consol dan yetki veriyor ama adam oyundan çıkıp giriş yapınca geliyor arada sırada benim kuruculuğum gidiyor kendime veriyorum nametag edit çalışıyor yetkiler geliyor fakat chat te oyuncu olarak kalıyorum çözümünü bilen varsa acil cevap yazsın LÜTFEN :(

Öncelikle üzgün belirterek sorunu anlatıp "YARDIM", "ACİL" veya "LÜTFEN" gibi kelimelerini kullanmayın. Bu forumun amaçlarından biri Minecraft sunucu sorunlar için çözüm üretmektir zaten.

Konuya geleceksek;
EssentialsChat eklenti yüklüyse, Essentials»config.yml 'deki chat bölümünü düzenledin mi? Birde konsolda her hangi bir hata görebiliyor musun?
Kullandığın skript nedir?

NameTagEdit önermem.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanmanı öneririm.

Sorunu biraz daha genişletirsen daha kolay yardımcı olabiliriz.

Öncelikle üzgün belirterek sorunu anlatıp "YARDIM", "ACİL" veya "LÜTFEN" gibi kelimelerini kullanmayın. Bu forumun amaçlarından biri Minecraft sunucu sorunlar için çözüm üretmektir zaten.

Konuya geleceksek;
EssentialsChat eklenti yüklüyse, Essentials»config.yml 'deki chat bölümünü düzenledin mi? Birde konsolda her hangi bir hata görebiliyor musun?
Kullandığın skript nedir?

NameTagEdit önermem.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanmanı öneririm.

Sorunu biraz daha genişletirsen daha kolay yardımcı olabiliriz.

Sunucuyu Kendi makinemden yapınca hiçbir sıkıntı yok ama batihosta(inş ban yemem :D) geçtim böyle oldu 14ms ping var ama bi groupmanager çalışmıyo konsolda hatada yok essentials chat i de düzenledim ama sorunlu çok geç geliyor yetki

Belki GroupManager Essentials ile uyuşmuyor..
Belki chat bölümünde grup isimlerinin büyük küçük harflerini dikkate almamışsın..
Belki...

Konsolda GroupManager hatası veriyorsa log atar mısın? Tahmin edecek kadar cevap bulamadım.

Belki GroupManager Essentials ile uyuşmuyor..
Belki chat bölümünde grup isimlerinin büyük küçük harflerini dikkate almamışsın..
Belki...

Konsolda GroupManager hatası veriyorsa log atar mısın? Tahmin edecek kadar cevap bulamadım.
geçti sanırım groupmanagerin configini sakladım sildim bida attım düzledi

Konu sahibi 12 saat veya daha fazla bir süre konuya cevap vermediğinden dolayı konu çözüldü olarak işaretlenmiştir.

Eğer sorununuz devam ediyorsa bu konu üzerinden destek almaya devam edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl