Çözüldü Group Manager Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CemilReis37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 704
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CemilReis37

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Merhaba
Group Manager Eklentisinde şöyle bir sorunum var ben yeni bir dünya yaptım ve Sunucumda Daha Önceden Eklemiş Olduğum kurucu,admin,vip vb gruplar sadece o dünyada olmuyor diğer dünyaların hepsinde oluyor acaba neden groupmanager'in worlds klosör'üne girip ordan dünyayı siliyorum ama yine geliyor
Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim ?

Resim ile anlatın ki size yardımcı olalım tam olarak ne yapmak istiyorsunuz ?.

silmek istiyorsan o dunyayı once konsoldan yada oyun içi
/mv delete (dunyaismi) yazdiltan sonra 15 saniye icinde
/mv confirm yazmayi unutma

ki mv nin içinden sılınsın dosya halınde sılersen MV nin içinde oldugu ıcın yenıden yüklenir.[DOUBLEPOST=1521537932,1521537900][/DOUBLEPOST]
silmek istiyorsan o dunyayı once konsoldan yada oyun içi
/mv delete (dunyaismi) yazdiltan sonra 15 saniye icinde
/mv confirm yazmayi unutma

ki mv nin içinden sılınsın dosya halınde sılersen MV nin içinde oldugu ıcın yenıden yüklenir.
inş diger sıkıntınıda bi araştırıp çozcez

GroupManager configinizi atabilirmisiniz [Kod olarak veya hastebin ]

anladığım kadarıyla başka dünyalarda gözükmüyor bunun için world kısmının bölümüne bir klasör açın herhangi bir dünya isminiz hangisini yapacaksanız daha sonra içine world dosyasındaki config i atın olucaktır.

Sorunum Şu:
Ben Yeni Bir dünya kurdum bu dünyada şöyle bir sorun var başka dünyalarda kurucuyken bu dünyada default oluyorum group managerin içinde worlds klosörü var buna girdim ve baktığımda 2 tane olmuş bide burada yeni oluşan klasör ismi ile anlattığım dünya ismi aynı bu klosörü kaldırınca düzelir diye düşündüm kaldırdım ama oyunu açınca tekrar geliyor[DOUBLEPOST=1521563538,1521562325][/DOUBLEPOST]Sorunu Çözdüm Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl