Çözüldü Group Manager Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

αнмєтcαη

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
Selamın aleyküm beyler Bi Sorunum Var Op faction server üzerinde calısıyorum Fakat Rankup yapıyorum yada tagları veriyorum fakat Rütbe atladıgım halde rankım hayla caylak kalıyor Nedenini Bilen Varmı?

diger yetkılerın permlerını verıyon demı ?

Selamın aleyküm beyler Bi Sorunum Var Op faction server üzerinde calısıyorum Fakat Rankup yapıyorum yada tagları veriyorum fakat Rütbe atladıgım halde rankım hayla caylak kalıyor Nedenini Bilen Varmı?
belki yetkileri yanlış ayarlamıssınızdır

factiondan hiç anlamıyorum :/ ama nasıl bişey istediğinizizi yazabilirseniz belki yapabilirm [rankup danda anlamaıyorum ama skript ile yapabilinir]
Ya ben şimdi groupmanageri bozdum galiba Simdi Aga Ben rankup Yapıyorum fakat rankım gene aynı Olyuyor?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Siz Anlıyorsanız İndirip Ayarlayabilirmisiniz?
factiondan hiç anlamıyorum :/ ama nasıl bişey istediğinizizi yazabilirseniz belki yapabilirm [rankup danda anlamaıyorum ama skript ile yapabilinir]
Ya ben şimdi groupmanageri bozdum galiba Simdi Aga Ben rankup Yapıyorum fakat rankım gene aynı Olyuyor?
groupmanagerin icinde error adlı bir dosya varmı

Konu yanlış alana açılmış.

group manageri kod olarak atasana pc ızın vermıyor ındırmeye

Konunuz yanlış yere açılmıştır. '' Plugin Yardım & Destek '' Bölümüne taşınmıştır. Sorununuza gelecek olursak kullandığınız Rank plugininden kaynaklıdır. Hangi plugini kullanıyorsanız onu belirtiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl