Çözüldü Group Manager Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VatanCraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 720

VatanCraft

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
Flexin

Discord:

Flexin#5412

Merhaba Ben Group Manager Kullanıyorum Oyuncu İken Otomatik Beni Default Rütbesine Atiyor Sürekli Bunu Yapiyor Sebebi Nedir

bunu tetikleyen bir skript veya vipzero pixelvip tarzı bir eklenti bulunuyormu sunucuda?
ek olarak groupmanager yerine luckperms öneririm iyi forumlar dilerim.

Merhabalar şuan luckperms kullanıyorum ve ben sunucuma giren oyunculara 3 günlük vip vermek istiyorum vipzero luckperms çalışmadı onun yerine pixelvip yükledim oda vip veriyor 2 dk sonra luckperms sifirliyor default oluyorsun tekrar vip veriyor bu sürekli döngü halinde ne yapmalıyım

Merhabalar şuan luckperms kullanıyorum ve ben sunucuma giren oyunculara 3 günlük vip vermek istiyorum vipzero luckperms çalışmadı onun yerine pixelvip yükledim oda vip veriyor 2 dk sonra luckperms sifirliyor default oluyorsun tekrar vip veriyor bu sürekli döngü halinde ne yapmalıyım
öncelikle pixelvip vipzero tarzı eklentileri kaldırın ve şu skripti skriptlerinizin içerisine koyun:
Kod:
on first join:
    make console execute command "lp user %player% parent addtemp grup süre"
grup yazan yere vip/megavip/ultravip grubun ismi ne ise onu yazın süre yazan yerede süresini belirtirseniz çalışacaktır bir hata olursa buradan yazabilirsiniz.

Teşekkürler

öncelikle pixelvip vipzero tarzı eklentileri kaldırın ve şu skripti skriptlerinizin içerisine koyun:
Kod:
on first join:
    make console execute command "lp user %player% parent addtemp grup süre"
grup yazan yere vip/megavip/ultravip grubun ismi ne ise onu yazın süre yazan yerede süresini belirtirseniz çalışacaktır bir hata olursa buradan yazabilirsiniz.
Dediginizi Denedim'de bu hatayla karşılaştım 'You cannot set a date in the past!' Hatası Verdi Neden Acaba

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl