Çözüldü Group Manager & NameTagEdit yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lyotenr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 869
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lyotenr

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Turqois

Discord:

!Berkay#0001

Merhaba sunucumda group manager ve nametagedit kullanıyorum bütün herşey eksiksiz çalışmasına rağmen sunucuya biri girince tabda ismim normalde kırmızı şekilde KURUCU İsim yazması gerekirken &4&lKURUCU &bİsim yazıyor.

Sorunu bir türlü çözemedim yardımcı olur musunuz?

Aynı şekilde birisi çıktığı zaman'da aynısı oluyor ve benim scoreboardımda Yetkin diye bir kısım var oradada aynı hata var.

Merhaba sunucumda group manager ve nametagedit kullanıyorum bütün herşey eksiksiz çalışmasına rağmen sunucuya biri girince tabda ismim normalde kırmızı şekilde KURUCU İsim yazması gerekirken &4&lKURUCU &bİsim yazıyor.

Sorunu bir türlü çözemedim yardımcı olur musunuz?

Aynı şekilde birisi çıktığı zaman'da aynısı oluyor ve benim scoreboardımda Yetkin diye bir kısım var oradada aynı hata var.
Kullandığın tab plugininden ayarlaman gerek.
Bu arada GroupManager çok eski bir plugin ve artık güncelleme almıyor diye biliyorum, LuckPerms kullanmanı tavsiye ederim.

Luckpermsi vdsime yüklediğim zaman server anlamadığım şekilde çöküyor o yüzden kullanmıyorum

Luckpermsi vdsime yüklediğim zaman server anlamadığım şekilde çöküyor o yüzden kullanmıyorum
Eğer son sürümse bir sorun yaşamaman lazım. Yine Groupmanager kullanarak çözebilirsin sorunu. Tab plugini olarak ne kullanıyorsun?

Tablist kullanıyorum

Pluginin groups.yml dosyasındaki Kurucu: grubuna bak. Prefix &4&lKURUCU &b ise &b'yi sil.
Eğer tab-name'nin başında &b var ise onu silmen gerekli.
Olmadı ahbap sanırım plugin değiştireceğim önerdiğin bir plugin var mı?

Olmadı ahbap sanırım plugin değiştireceğim önerdiğin bir plugin var mı?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini deneyebilirsin. Aynı şekilde bu eklentinin de configinden ayarlaman gerek grupların prefixlerini vs.

Bu arada eklentiyi denemeden işe yarayabilecek bir çözüm daha bırakayım,
NameTagEdit eklentisinin eğer groups.yml dosyasından suffix'in içini silmeyi deneyebilirsin. Satırın hepsini silme, eklenti hata verir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini deneyebilirsin. Aynı şekilde bu eklentinin de configinden ayarlaman gerek grupların prefixlerini vs.

Bu arada eklentiyi denemeden işe yarayabilecek bir çözüm daha bırakayım,
NameTagEdit eklentisinin eğer groups.yml dosyasından suffix'in içini silmeyi deneyebilirsin. Satırın hepsini silme, eklenti hata verir.
Sorunu Tab pluginin yükleyerek çözdüm teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl