Çözüldü Group manager Mi? Yoksa LuckPerms mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoulY

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
25
MC - TR Halkı toplaşın ! Sizlerden 2 pluginden birini seçip düşüncenizi savunmanızı istiyorum.

Paper 1.16.5 BungeeCord Kullanıyorum EssentialsX - NameTagEdit - GroupManager/LuckPerms üçlüsünü kullanacağım.

Sizce hangisini kullanmalıyım ve neden ?

(Tag - Yetki ayarlamak için)

gm kullanabilirsin NameTagEdit - GroupManager kullanıyorum gayet memnunum ve yapılandırılması kolay.

LuckPerms çoğu konuda GroupManager'dan daha iyi. En basitinden süreli perm/grup vermeyi eklenti ihtiyacı duymadan yapabilirsin ayrıca LuckPerms bilmiyorum dersen GroupManager ile her şeyi yapıp ondan sonra LuckPerms'e aktarabilirsin böyle bir seçeneğin var.

Luckperms web editör özelliği ile hızlı hızlı ayarlayabiliyorsun ve bilmediğin işe yarar permleri ordan görüp oyunculara verebiliyorsun zamanın boşa gitmiyor.

GroupManager diyenlerin neden GroupManager dediğindeki "haklı" sebeplerini arıyorum.
1613633319995.png

tartışmasız luckperms tabiiki, groupmanager eski ve güncelleme almayan bir eklenti olduğu ve ek olarak luckperms her yönden çok daha geliştirilmiş bir eklenti olduğu için ve ikisini birden deneyimleyip kullandığımdan luckperms diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl