Çözüldü Group manager komut kullanırken an internal error occurred while attempting to perform this command hatası alıyorum nasıl düzeltirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Radexrow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 940
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Radexrow

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
Radexrow

Discord:

Radexrow

Group manager komut kullanırken an internal error occurred while attempting to perform this command hatası alıyorum yardım edebilir misiniz?

Ekli dosyalar

• dsa.PNG
    dsa.PNG
    17,6 KB · Görüntüleme: 10
groups.yml yi düzenlerken hata yapmışsın. Tırnak işaretlerine, boşluklara dikkat et.

Sorunun çözümünü tam olarak bilmiyorum ancak şunu biliyorum ki GroupManager kullandığım 2 yılda sürekli bu hatalarla karşılaştım genelde grup ve yetki ayarlamalarında yaptığımız bir kaç yazım hatası buna sebep olabiliyor.

Sana tavsiyem LuckPerms kullanman, GroupManager da karşılaştığın hiç bir hataya denk gelmeyeceğinden eminim.

Sorunun çözümünü tam olarak bilmiyorum ancak şunu biliyorum ki GroupManager kullandığım 2 yılda sürekli bu hatalarla karşılaştım genelde grup ve yetki ayarlamalarında yaptığımız bir kaç yazım hatası buna sebep olabiliyor.

Sana tavsiyem LuckPerms kullanman, GroupManager da karşılaştığın hiç bir hataya denk gelmeyeceğinden eminim.
Sizede teşekkürler Luckperms'e bakacağım

/groupmanager/world/worlds/Group.yml

gruplara yetki verirken yada grupların tağlarını ayarlarken ya Tırnak işaretini yada üst virgül koyulucak yere koymayı unuttun bundan dolayı /manload yazınca böyle hata verir

bu hatayı Group.ymlde ara kesinlikle oradadır başka yerde olamaz %99

Ve Consolda hatalar ve sürümü yükseltilmesi gereken Bazı pluginsler var

1- NameTagEdit kullanmanı önermem Onun yerine Ya Tab kullan çünkü Groupların taglarını ayarlamak çok kolay Ve kendine özel Tab yapabilirsin yani anlicağın 2 plugins 1 arada gibi bişey :D

2- Vixio Pluginsinin sürümünü yükselt zaten konsolunda yükseltmenle ilgili hata vermiş bunu yükseltmelisin yeni sürümleri kullan
[12:51:54] [Server thread/ERROR]: Error occurred while enabling Vixio v2.0.7 (Is it up to date?) java.lang.ExceptionInInitializerError: null )

3-SimpleCore Pluginsinin sürümünü yükselt yeni sürümü çıkmış emin ol yeni sürümleri kullanmak daha sağlıklı sunucun açısından Yeni sürümü indirmek istersen link bu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

consoluna verdigi Warn mesajı
[12:51:55] [Craft Scheduler Thread - 8/WARN]: [SimpleScore] New version available download at:
[12:51:55] [Craft Scheduler Thread - 8/WARN]: [SimpleScore]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

4- PlaceHolderApininde sürümünü yükselt indirme linki:

Consoluna verdiği mesaj
[12:51:56] [Server thread/INFO]: [PlaceholderAPI] An update for PlaceholderAPI (v2.11.1) is available at:
[12:51:56] [Server thread/INFO]: [PlaceholderAPI]

hepsi bu :d işallah doğru anlamışımdır ama eminimki çok doğru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl