Çözüldü Group Manager Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GörünmezKahve

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Herhangi bi grup eklediğim zaman böyle bi hata alıyorum bi yerde hata mı yapıyorum olay ne yardımcı olabailir misiniz :/
Adsız.png

Aynı sorunu bende yaşamıştım tek yapabildiğim şey ise eski paketimdeki groupmanageri tekrardan koymak oldu :/ yani sanada tek önericeğim silip önceki groupmanagerini koyman olucak :/

gruplarda bir hata yapmışındır. kontrol etmeni öneririm. ' bu bile eksik olursa hata verir.

hatanın olduğu dosyayı yaml parser'a at, hatayı bul ve düzelt ;)

Aynı sorunu bende yaşamıştım tek yapabildiğim şey ise eski paketimdeki groupmanageri tekrardan koymak oldu :/ yani sanada tek önericeğim silip önceki groupmanagerini koyman olucak :/
Kankam eski paketimde rütbeler permler herşey farklı tek tek yazmak çok zor olur :/

Bende de Aynı Hata Olmuştu Şu Şekilde Düzelttim Ben Permissons Eklemiştim ve bazı permissonların plugini yoktu onları seçip sildim Ve Düzeldi.

Birde Yamuk Kaymış Permissonlar Olabilir Onları Düzelt

permleri dosyayı açıp el ile eklediysen çok küçük bir hatada bile bu hale geliyordu diye hatırlıyorum. en sağlıklısı oyun içinden eklemek

Sunucu İP'ini özel yoluyla iletirsen sana yardımcı olabilirim.

groups.yml dosyasını gönderirsen yardımcı olabiliriz.

Bende de Aynı Hata Olmuştu Şu Şekilde Düzelttim Ben Permissons Eklemiştim ve bazı permissonların plugini yoktu onları seçip sildim Ve Düzeldi.

Birde Yamuk Kaymış Permissonlar Olabilir Onları Düzelt
12 Rütbe 4 Vip 3 rehber 4 Yetkili permi var :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl