Çözüldü Group manager gir çık yapınca yetki gidiyor /manload çekince geri geliyor yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bacaklısolıcan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
taehoon

Discord:

sagodana

Merhaba öncelikle ben Box pvp sunucusu kuruyorum nerdeyse herşeyi halletim ama sadece kitler kaldı ve bende çözümü essentialsda buldum essentials da bir default oyunculara özel bir kit yaptım ve group manager de permleri verdikten sonra sorun başlıyor default bir oyuncu oyundayken kit komudunu kullanmıyor ama ben oyun içinden manload çekince kullanabiliyor sonra oyundan cık gir yapınca tekrar kullanmıyor yani kit yetkisi gidiyo ve tekrar manload çekmem gerekiyor bir tek bunu yapamadım birileri yardım edebilirmi

Luckperms kullanmayı deneyebilirsiniz.

Merhaba öncelikle ben Box pvp sunucusu kuruyorum nerdeyse herşeyi halletim ama sadece kitler kaldı ve bende çözümü essentialsda buldum essentials da bir default oyunculara özel bir kit yaptım ve group manager de permleri verdikten sonra sorun başlıyor default bir oyuncu oyundayken kit komudunu kullanmıyor ama ben oyun içinden manload çekince kullanabiliyor sonra oyundan cık gir yapınca tekrar kullanmıyor yani kit yetkisi gidiyo ve tekrar manload çekmem gerekiyor bir tek bunu yapamadım birileri yardım edebilirmi
Luckperms geçtiğin zaman bu durum ortadan kalkacatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl