Ground Of Battle Yeni Türk Fps Mmofps oyunu çıkıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berk_Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 965
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berk_Bey

Zombi Geldi, Beni Yedi
Sunucu Sahibi
Elmaslar
97
Minecraft
MEC
grob logo v.2.0.png

Ground Of Battle Yeni Türk Oyunumu Çıkıyor ?

Selam Forum Okurları,Bugün sizlere adını duyurmaya çalışan ground of battle isimli oyunumuzdan bahsedicem sizlere ground of battle 2019 aralık ayından ilk kez insanların karşısına geçtik ve oynanış görüntüleri ve videoları paylaştık kapalı beta testi oldu şuanda açık beta testine geçicez ve daha sonra tam sürümü olucak oyun dağımtıcısı Berk Media ve Berk Media İle Çalışmalarına Devam Ediyoruz Şimdi Geliştirmelerine devam ediyoruz.

88442121_112695937002704_3428638964666335232_o.png

Ground Of battle yeni silahlar ekliyoruz bilmediğiniz oynamadığınız silahları ekliyoruz.

89104226_112673867004911_7191621359296839680_o.png

Haritaları %100 kendimizin ve kendimiz yapıyoruz ve hiç biryerden alıntı yapmıyoruz gördüğünüz resim okul haritası.

87845427_108862444052720_2305367148312133632_n.png

Okul Haritasının Gece Ve Gündüz Döngüsü.

88116059_108862690719362_8507233003850694656_n.png

Burada Okul Haritasının İçi Yani Sınıfı gördüğünüz %100 hiç alıntı olmayan haritaları kendimiz yapıyoruz yeni haritaları Büyük Kargo Gemisi Olucak onunda görüntüleri yakında gelicek Karlar Ülkesi Haritası Vardı Onuda Uyumsuzluktan Dolayı Kaldırdık Yeni Haritaları Ekliyeceğiz.

87813273_108862750719356_5965747490115289088_n.png

Grafik Konusuna Gelirsek Grafik Tamamen Gercekçi yani Sahte Basılmış Grafik değil %100 Gerçek Grafikler Kullanıyoruz.

Kz_Karakter.png

Geliştirdiğimiz Bayan Karakteri Diğer Karakterlerde Var Oldukça Güzel Geliştirdik.

1.png

Gördüğünüz Gibi Diğer Karakterler Yeni Karakterlerde Gelicek.

2.png

Envarterdeki Eşyalar oldukça güzel eşyalar ve materyaller kullanıyoruz yenileri geliştiriliyor.

Ground_Of_Battle_23.12.2019_14_49_28.png

Oyunun İçini Gördüğümüz Gibi Güzel %100 gerçek grafiklerle uyum sağlanmış.

Ground_Of_Battle_23.12.2019_14_58_14.png

Ground Of Battle MultiPlayer Girişi.

d8e81b8e-74fa-4a6a-b31a-149285d2ee09_scaled.jpg

Son olarak Oyundan Oynanış Görüntüsü Videosu Mevcuttu Yeni Oynanış Videosu Yayında.

Baktığımız Zaman Yeni Türk Oyunu Güzel Gözüküyor Yeni Oyun Modlarıda olucak Ölüm Maçları,Battle Royale,Zombi Modu,Banka Soygunu,Patron Avı,Bayrak Kapma Modları Eklenecek Oyunda Şuanda Ekli Olanlar TDM,Bayrak Kapma Modları Oyunda Oyun Hala Gelişiyor Ama Sizin Desteklerinizi Bekliyoruz Oyunda 'Pay To Win' yok olmayacak
'Oyun firmalarının gelirlerinin büyük bir kısmını oluşturan kasa, kutu, deste gibi içinden sözde "şansa dayalı" oyun ekipmanları düşen eşyalar, Türk Gençlerini kumar gibi zararlı davranışlara özendirmemek adına Ground Of Battle oyununda bulunmamaktadır. '

Oyunda Sadece Modifiyli Silahlar satılacak Türkçe Seslendirmelerde Olucak Müziklerimiz Var %100 Kendimize Ait Ve Telif Haklarını Mevcut Oyun Gayet Güzel Fakat Sizin Desteklerinizi Bekliyoruz Oyun Asla Kapanmayacak Ve Hilecileri Karşı Büyük Önlemlerde Alınıcak Oyunda Oyun Görevleleri Aktif Olucak Ve Sistem Tarafındanda Aktif Olucak Oyun Tamamen Sizi Sıkmayacak Sıkılmayacağınız Oyun Olucak.

Ground Of Battle Oyunu Takip Etmek İçin Sosyal Medya Hesapları;

Web Site:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İnstagram:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Oynanış Videosu:

Sayın Forum Okurları Anlattığım Kadarıyla Ground Of Battle Oyunu Seveceğinizi Umuyorum. Takipde etmeyi Unutmayın Desteklerinizi Çok Bekliyoruz.

Son düzenleme:
Yani fena durmuyor lakin arayüzün özellikle değişmesi lazım diye düşünüyorum. Onun haricinde oynamadan çok bir şey demem doğru olmaz gibi hissediyorum.

Çok güzel bir oyuna benziyor

Oyunu Sizmi Yaptınız Tam Anlamadım Çünkü Link Değişik Filan Kafam Karıştı

Yani fena durmuyor lakin arayüzün özellikle değişmesi lazım diye düşünüyorum. Onun haricinde oynamadan çok bir şey demem doğru olmaz gibi hissediyorum.
Yeni sürümünde arayüzü değiştirildi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Oyunu Sizmi Yaptınız Tam Anlamadım Çünkü Link Değişik Filan Kafam Karıştı
Evet Oyunu Ekibimiz ile biz yapıyoruz

Arkadaşlar oyun indirme linki kaldırıldı

Son düzenleme:
İnşallah emekleriniz karşılık bulur. Geliştirilmesi gereken çok fazla nokta var fakat zamanla bunları tamamlayacağınızı düşünüyorum. Açık beta olursa incelemek için mutlaka katılacağım. İyi çalışmalar...

Günümüzün var olan kalite standartlarına baktığımız zaman her ne kadar kalite açısından geri kalan bir oyun olsa da bir Türk oyunun olması beni sevindirdi ki oyunun tutmasıyla bir oyununda grafiksel açıdan da gelişeceğine son derece inanıyorum. Ek olarak; Atatürk detayı da güzel olmuş :)

İnşallah emekleriniz karşılık bulur. Geliştirilmesi gereken çok fazla nokta var fakat zamanla bunları tamamlayacağınızı düşünüyorum. Açık beta olursa incelemek için mutlaka katılacağım. İyi çalışmalar...
Teşekkür ederim Açık Beta Testi Olucak Açık Beta Testi Başvuru Formu aktif Başvurabilirsiniz.

Günümüzün var olan kalite standartlarına baktığımız zaman her ne kadar kalite açısından geri kalan bir oyun olsa da bir Türk oyunun olması beni sevindirdi ki oyunun tutmasıyla bir oyununda grafiksel açıdan da gelişeceğine son derece inanıyorum. Ek olarak; Atatürk detayı da güzel olmuş :)
Teşekkür Ederim Grafiksel Açıdan Özenle Grafikleri %100 Gerçekçi Yapmaya Çalışıyoruz Her Geçen Gün Grafikleri Geliştiriceğiz Özel Resmi Günlerde Farklı Haritalar Eklenecek.

UI/UX tasarımı ve bazı modeller çok amatör durmuş. Kendimde oyun sektörünün içerisindeyim, bu oyunu iyi yerlere götürelim istiyorsanız bu şekilde biraz zor. Önce kendinizi geliştirmenizde fayda var. Özellikle arayüz kısmının çok gelişmesi lazım. Oyun içi vuruş hissini vs. bilmiyorum ama en başta Call of Duty misali hikayeli bir oyun yapabilirsiniz veya bir test oyunu yapabilirsiniz. Bu işe direk büyük oyunlarla girmek biraz yanlıştır :) Yanlış anlamayın amacım sizi gömmek değil, sadece daha başarılı olmanız için bazı öneriler veriyorum, sonuçta böyle işler Türkiye'den çok az çıkıyor :) Ek olarak hangi oyun motorunu kullanıyorsunuz acaba? Unreal Engine'mı?

UI/UX tasarımı ve bazı modeller çok amatör durmuş. Kendimde oyun sektörünün içerisindeyim, bu oyunu iyi yerlere götürelim istiyorsanız bu şekilde biraz zor. Önce kendinizi geliştirmenizde fayda var. Özellikle arayüz kısmının çok gelişmesi lazım. Oyun içi vuruş hissini vs. bilmiyorum ama en başta Call of Duty misali hikayeli bir oyun yapabilirsiniz veya bir test oyunu yapabilirsiniz. Bu işe direk büyük oyunlarla girmek biraz yanlıştır :) Yanlış anlamayın amacım sizi gömmek değil, sadece daha başarılı olmanız için bazı öneriler veriyorum, sonuçta böyle işler Türkiye'den çok az çıkıyor :) Ek olarak hangi oyun motorunu kullanıyorsunuz acaba? Unreal Engine'mı?
Arayüz Kısmı Zaten Değiştirildi Oyunu Yerlere Tabi Götürmek İsterim Zaten Oyuna Hikaye Modu Özelliği Gelicek Onun İçin Çalışmalar Sürüyor Oyun Motoru Unity Kullanıyoruz.

Gökdelen Haritasından Bir Görüntü

Ground Of Battle 06.03.2020 17_07_19.png

Arkadaşlar Oynanış Videosu Yayında Yenisi Yayınlarsak Yeniside Ekliyeceğiz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl