Tasarım Groovy kurumsal logo tasarımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Riqude

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
98
Selam dostlar, eve geçtim hemen oturdum masama başladım tasarıma. Groovy isimli aklımda oluşturduğum şirkete logo tasarladım.
Tek bir seçenek sunmaktansa birçok logo tasarlayıp şirket sahibine seçimi bıraktım.
Yorumlar kısmına görüşleriniz yazmayı, konuma beğendiğiniz takdirde beğeni bırakmayı unutmayın. Esen kalın!
Edit: Logolarda kullanılan bütün semboller - iconlar bana aitdir.

Çalışma Yüzeyi 1.png

Bonus: Dün gece yarı uyur, yarı uyanık şekilde bir uygulama tasarladım.
unknown.png

Sade ve hoş tasarımlar olmuş gerçekten. Renk uyumları da hoşuma gitti. Devamını Beklerim, İyi Günler.

Bunlar hazır şablon değil mi zaten neden tasarladım diyorsun

Yazı tipleri çok hoşuma gitti. Başarılar dilerim.

Güzel tasarımlar, başarıllar

Bunlar hazır şablon değil mi zaten neden tasarladım diyorsun
Lütfen bir daha bilip bilmeden kişilere saçma yorumlar yapmayınız. Discord üzerinden iletişime geçin sizlere gerekli kanıtları sunayım.
Konuda üstüne basarak "Logolarda kullanılan bütün semboller - iconlar bana aitdir. " demem ve böyle bir yorum gelmesi konuya ne kadar değer verdiğinizi açıklıyor. Teşekkür ederim.​

Görüşlerinizi hala bekliyorum. Bana destek olmak için konuya yorum yapmayı unutmayın!​

Biliyorum ki kurumsal logolarda sadelikten çıkmak kötü oluyor.Onun için güzel sade tasarımlar elde etmişsin.Fakat daha yeni sembollar aracılığıyla yaparsan daha iyi olur.Bunun nedeni mesela beşgen bir karenin içine kurumun adını yazarsan veya kutunun içine kurumun adını yazarsan insanların yaptığın logoları umursamayıp "hazır şablon" demeleri gayet normal. İkinciye gelince uygulama tasarımında pek birşey anlamadım.Genelinde tasarım güzel duruyor.

Biliyorum ki kurumsal logolarda sadelikten çıkmak kötü oluyor.Onun için güzel sade tasarımlar elde etmişsin.Fakat daha yeni sembollar aracılığıyla yaparsan daha iyi olur.Bunun nedeni mesela beşgen bir karenin içine kurumun adını yazarsan veya kutunun içine kurumun adını yazarsan insanların yaptığın logoları umursamayıp "hazır şablon" demeleri gayet normal. İkinciye gelince uygulama tasarımında pek birşey anlamadım.Genelinde tasarım güzel duruyor.
Değerli yorumun için teşekkür ederim dikkate değer bir yorum.

ellerine sağlık.illustrator mü photoshop mu ?

Çok klasik logolar. Hazır değil fakat hazırlardan farkı yok. Uygulama içinse şunu söyleyeyim; 4 parçalık uygulama olmaz. Daha fazla sayfa eklemelisin.

Bazı arkadaşlar ciddi anlamda eleştirmiş. Doğruyu söylemek gerekirse gayet başarılı olmuş.

Logolar klasikleşmiş yani herhangi bir farkları yok birbirinden uygulama tasarımına gelirsek güzel ve sade olmuş fakat beyaz alan çok oraları doldurmaya çalış. Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl