Çözüldü GrimAnticheat Panel Error

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Scherbeth

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Minecraft
Scherbeth
Merhabalar, GrimAC plugini kullanıyorum. Hemen hemen tüm hileleri yakalıyor ve cezalandırabiliyorum. Fakat panelde böyle bir görüntü kirliliği var. Lagfixer ile hatalar daha düzgün görünmesi için error filter kullandım. Fakat hala buna bir çözüm bulamadım. Daha önce bu hatayı alan veya çözebilecel biri varsa mutlu olurum.

Paper 1.21.3
GrimAC 2.3.7 (güncel)(diğer sürümlerde de aynı hatayı aldım)

grimachata.webp

hata yanlış bir kodlandırma ile ilgili olabilir. Normal bir tam log dosyasını mclogs isimli siteye yükleyip atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Plugin ile ilgili ise direk discordlarından destek almanız daha sağlıklı olur.

hata yanlış bir kodlandırma ile ilgili olabilir. Normal bir tam log dosyasını mclogs isimli siteye yükleyip atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Plugin ile ilgili ise direk discordlarından destek almanız daha sağlıklı olur.
Packet events hatası :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hatanın şu kısmı : entity with id 1322 using VersionedRegistry[minecraft:item] değişkenlik gösteriyor. bazen 1328 olmuş gibi.

Ayrıca discord kanalını bulamıyorum. Hepsinin davet süresi geçmiş yada geçersiz

Kimse derdime deva olamadı fakat hostingi taşıdık. Sorun düzeldi her şey düzeldi konu fix

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl