Çözüldü GriefPrevention süreli claim addonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KasapBey

Demir Cevheri Gibiyim
Premium
Elmaslar
17
Dostlar selamun aleyküm. Sunucumda kullanmak için 7 saat boyunca intelijideadan plugin addonu yazdırdım yapay zeka ile. Amacım griefpreventionu süreli addon eklentisi yapmaktı oldu. saatler boyu yapay zekayla uğraştım. Kodlarda pluginde hataları azaltmayı denedim. Hata olup olmadığını nasıl test edebilirim.

Plugini derledinizmi? derlemediyseniz ve derlemede oluşacak hataları merak ediyorsanız maven ile derleyebilirsiniz bu size kullandığınız pluginler gibi bir örnekplugin.jar çıktısı verir ve kullanırsınız

ve ekstra olarak yapay zeka ile yaptırmak istiyorsanız herangibi bir ide ile daha hızlı yapabilirsiniz

Aleyküm selam projeyi build edin ardından local de sunucu açın orda test edin

Plugini derledinizmi? derlemediyseniz ve derlemede oluşacak hataları merak ediyorsanız maven ile derleyebilirsiniz bu size kullandığınız pluginler gibi bir örnekplugin.jar çıktısı verir ve kullanırsınız

ve ekstra olarak yapay zeka ile yaptırmak istiyorsanız herangibi bir ide ile daha hızlı yapabilirsiniz
öncelikle intelij ideada maven 1.21.4 paper javams21 olarak proje açtırdım. onun üstünde 7saatte yapayzeka ile yaptırdım. her kod yazdıktan sonra .jar olarak çıktı alıp local olarak sunuc açıp test ettim. geminiye yaptırdım. sonra attığı her kodu açık olurmu diye chatgptye atıyodum açıkları sölyüyordu. şuan çalışıyor problem yok. public sunucuma ekledim. acaba aklıma gelmeyen hata varmı merak ediyorum. çükü gerçekten işe yarayan aranan bir plugin. vault papi protocllib ve luckperms ve griefprevention ile destekli çalışıyor.
Aleyküm selam projeyi build edin ardından local de sunucu açın orda test edin

öncelikle intelij ideada maven 1.21.4 paper javams21 olarak proje açtırdım. onun üstünde 7saatte yapayzeka ile yaptırdım. her kod yazdıktan sonra .jar olarak çıktı alıp local olarak sunuc açıp test ettim. geminiye yaptırdım. sonra attığı her kodu açık olurmu diye chatgptye atıyodum açıkları sölyüyordu. şuan çalışıyor problem yok. public sunucuma ekledim. acaba aklıma gelmeyen hata varmı merak ediyorum. çükü gerçekten işe yarayan aranan bir plugin. vault papi protocllib ve luckperms ve griefprevention ile destekli çalışıyor.
1771576008451.webp
1771576017282.webp

1 gün uzatma suresi rütbeye özel max. kaç gün uzatabileceği falanda var. cl patlıyor clyi siliyor testte ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl