Çözüldü GriefPrevention sürekli claim verme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mehmet577_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 520
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet577_

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Mehmet577_

Discord:

Mehmet577#4851

Merhabalar arkadaşlar, claim plugini otomatik olarak 5 dakikda bir 25 blok veriyor. Bunu nasıl kapatabilirim?

Merhabalar arkadaşlar, claim plugini otomatik olarak 5 dakikda bir 25 blok veriyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
O claim eklentisinin içinde config.yml dosyasında onun ayarı mevcut dilerseniz oradan kapatabilirsiniz.

İsmi tam olarak nedir?, kapatmayacağım süreyi uzatacağım 5 dakikada bir değilde bir saate bir yapacağım.

İsmi tam olarak nedir?, kapatmayacağım süreyi uzatacağım 5 dakikada bir değilde bir saate bir yapacağım.
Merhabalar, hatırladığım kadarıyla süreyi uzatma yok oyunun süresine göre veriyor ama verdiği blok sayısını editleyebilirsiniz. Belki şuan süre ayarı mevcut olabilir tam hatırlamıyorum en son kullanalı 5 6 ay oluyor çünkü.

1673180254916.png

Bu 100 Neye göre oluyor 100 blok mu veriyor yoksa 100 saniye sonramı? yada kapatmam için -1 mi yazmam gerekiyor

Bu 100 Neye göre oluyor 100 blok mu veriyor yoksa 100 saniye sonramı? yada kapatmam için -1 mi yazmam gerekiyor
1 saatte 1 100 blok veriyor diye biliyorum. Dostum ama afk oyunculara vermiyor. Per hour diyor orda çünkü

config.yml içerisinden değiştirebilirsin veya ayarlıyabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl