Sol Reklam

Grief sorunu sunucu patlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MassiveL34

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
7
Puanlar
2.360
Yer
Türkiye
Merhabalar sabah sunucuma birisi geldi şu alttaki videolar reklam diye geçiyorsa bilmiyorum kusura bakmayın fakat ne olduğunu anlamayanlar için atıyorum benim sunucumada bu videodaki gibi gelip patlattılar haritayı op falan çektiler bunu nasıl engellicem nasıl kapıcam anladığım kadarıyla bir kaç box pvp sunucusuda böyle patlamış bu hafta içinde bu adamlar tarafından

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
buraya bir bakın derim benim bildigim grief olayı port dan giriş oluyor ipwhitelist gibi bir plugin kullanmanızı tavsiye ederim yanlışta biliyo olabilirim daha bilgili arkadaşlarada sorun

antiop sistemi öneririm sunucunuz grief yediğinde hızlıca eski yedeği açabilirsiniz yedeğim yok diyorsanız
AutoBackup kullanabilirsiniz otomatikmen sunucunun yedeğini alıyor

Hocam yapmanız gereken aşırı basit:
1. AntiOP kurun
2. AutoBackup eklentisi kurun ve her gün yedek alın
3. Port açıklarını kapatın
4. PluginHider kullanın

Hocam yapmanız gereken aşırı basit:
1. AntiOP kurun
2. AutoBackup eklentisi kurun ve her gün yedek alın
3. Port açıklarını kapatın
4. PluginHider kullanın
Mesaj kasmak için yaptığına bak arda :D discorddan yazdığımda ne yazmışsam aynısını yazmışsın komik

Mesaj kasmak için yaptığına bak arda :D discorddan yazdığımda ne yazmışsam aynısını yazmışsın komik
Senin dediklerin sadece antiop ve backup sistemi benim dediklerimide kontrol et istersen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı