Graydeth
Creeper Evimi Patlattı
- Elmaslar
- 237
- Minecraft
- ankaralikaya
Discord:
kkayaaaa
Selamlar, MC-TR halkı!
Kendi Sanal Sunucum'da Plugin Paketleri yapıyorum ve bu gecede bir sunucumun yapımını yapıp yatağa uzandıktan
sonra saat Gece 4 sularında yurt dışından sunucuya bi giriş sağlanmış ve grief atılmış.
Sorun yok paketi düzenledim ancak grief sonrası bir hata alıyorum çözümünü bulamadım.
Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?
Kendi Sanal Sunucum'da Plugin Paketleri yapıyorum ve bu gecede bir sunucumun yapımını yapıp yatağa uzandıktan
sonra saat Gece 4 sularında yurt dışından sunucuya bi giriş sağlanmış ve grief atılmış.
Sorun yok paketi düzenledim ancak grief sonrası bir hata alıyorum çözümünü bulamadım.
Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?
[11:42:24 ERROR]: Failed to parse either. First: Failed to parse either. First: Not a string: null; Second: Not a json array: null; Second: Not a JSON object: null; Failed to parse either. First: Failed to parse either. First: Not a string: null; Second: Not a json array: null; Second: Not a JSON object: null; Failed to parse either. First: Failed to parse either. First: Not a string: null; Second: Not a json array: null; Second: Not a JSON object: null; Failed to parse either. First: Failed to parse either. First: Not a string: null; Second: Not a json array: null; Second: Not a JSON object: null; Input is not a list of 4 elements[12:18:27 ERROR]: com.google.gson.stream.MalformedJsonException: Use JsonReader.setStrictness(Strictness.LENIENT) to accept malformed JSON at line 1 column 9 path $
Seecom.google.gson.stream.MalformedJsonException: Use JsonReader.setStrictness(Strictness.LENIENT) to accept malformed JSON at line 1 column 5 path $Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
SeeInput is not a list of 4 elementsDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Son düzenleme: