Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar serverimde claimli alanlarda pvp kapalı, oyuncular claim dışında pvp yaptığında canı az olan oyuncu hemen claime kaçıp kurtuluyor, bunun bir çözümü yok mu ? yani claim dışında pvp yapıldığında pvp claimde devam etse mükemmel olur, yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar serverimde claimli alanlarda pvp kapalı, oyuncular claim dışında pvp yaptığında canı az olan oyuncu hemen claime kaçıp kurtuluyor, bunun bir çözümü yok mu ? yani claim dışında pvp yapıldığında pvp claimde devam etse mükemmel olur, yardımlarınızı bekliyorum.
Sunucum survival sunucusu herkesin claimine aynı işlemi uygulamam imkansız, benim istediğim claim dışında başlayan pvp "-@Name sana saldırmaya başladı " yazısı yazıp pvp başladıktan sonra oyuncu claime gitse bile claimde pvp nin devam etmesi, bazı sunucularda gördüm ama nasıl yapılıyor bulamadım.