Tanıtım Grief Prevention Plugini [altın kürek ile claim]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GrahambeLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GrahambeLL

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Bazı sunucularda elbette görmüşsünüzdür /kit claim yazarsınız ormana
Bgidersiniz ve 10x10 luk alanı alırsınız
bu sayı nasıl artar? oyuncu sunucuda 1 saat durdugunda *(siz ayarlarsınız) claim blogu kazanır yada *(yine siz ayarlıyacaksınız) para ile claim blogu satın alır bu değerler default kaç bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam 1 saatte 100 block kazanıyordu ve config de economy default olarak false geldiğinden plugini ilk koydugunuzda claim blogu satın alınamıyordu.

Plugin nin indirme linkleri
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Plugin nin çalışması için sunucunuzda Protocolib ve Vault olmalıdır

/

/

Plugin çok basit ve kolay yapacagınız herşey config dosyasında başlıyor
ilk önce sunucumuzu kapatalım ve pluginlerimizi atalım
daha sonra tekrar açalım
sunucumuza girelim /pl yazalım protocolib kırmızı yada yok ise ya surum uygun değildir yada serverinizin java surumu uygun değildir Protocolib biraz sorunlu bir plugindir öle her sunuda çalışmaz java 8 ister vs.

protocolib tamamsa sunucumuzu kapatalım ve plugins klasorunden
Grief Prevention Data klasorundeki config.yml yi açalım
ÖNEMLİ
claims
Mode:
yazan yerde haritalarınız bulunur claim çekilmesini istemediğiniz yerlere Disabled yazın
örneğin spawn da claim kapatmak istiyorsam
world: Survival ı world: disabled
yapmam lazım

aşagıda bi ton yazı ve ayar var bunlar ne hocam?
Görüldüğü gibi ayarlar bunların hepsi oyunda claim çekilen yerlerin claim çeken kişilerin ayarları kısacası plugin nin ayarları
Ben sadece onemli olanları göstericem detaya girersem konu bitmez çünkü çogu kullanılmayacak gereksiz ayarlar default kalmalı

InitialBlocks: 100 / 100 ise 10x10 luk alan min InitialBlocks: 200 ise 20x20 min lik alan ı claim yapmanız gerekiyor bence 100 yapın

MaxAccruedBlocks: 80000 / en fazla kaç block claim atılsın default 80000 yani 8.000 x 8.000 sanırım bi alan buda default kalsın onerim ama değiştirebilirsiniz

Economy:
ClaimBlocksPurchaseCost: 0.0
ClaimBlocksSellValue: 0.0
Buraya Claim blocklarının satın alım ve satım fiyatlarını yazıcaksınız siz kendi serverinize göre ayarlayın​
PvP:
Worlds:
- world
- world_nether
- world_the_end
- orman
- flatroom
- Arsalar
- plotworld
benim hariyalarım bunlar(2 haritayı sildim) buraya sadece orman ve çöl ün yani claim lik haritaları yazın yani ben böyle yapmalıyım​
PvP:
Worlds:
- orman
sadece orman haritasında pvp savaşlarına izin veriyor diyer haritalarda yine arena yaparsınız bu sadece savaş yani bunu world e eklerseniz
birini öldürdükden sonra item atamaz SUAN SAVAŞTASIN İTEM ATAMAZSIN der ingiliççe bir şekilce
(son kez bakıyorum eklicek birşey varmı)
BlockedSlashCommands: /home;/vanish;/spawn;/tpa
pvp nin az altında biriyle kavga ederken yada ettiksen 10-15 sn hangi komutları kulllanamasın tavsiyem oradan toz olmasını salıyacak komutları yazın

Oyun içine girdik ve orman ı yaptık wg attık vs. ama biri gelip wg li alana clim atarsa?

onu engellemek için orman girişine claim atın

Komutlar
- /abandonclaim * üzerinde durdugunuz claim i bozar ve claim blocklarını iade eder
-/abandonallclaims * tüm claim leri bozar ve claim blocklarını iade eder yeni ve boş bir sayfa :p
-/Trust * Claim e oyuncu ekler
-/untrust * Claim den oyuncu siler
-/BuyClaimBlocks * Claim block u alır eger economy yi ayarlamadı iseniz bir şeye yaramaz
-/SellClaimBlocks * Claim block u satar eger economy yi ayarlamadı iseniz bir şeye yaramaz
-/ClaimsList * claim lerinizi listeler beyninizi yakacak sonuçlar dogurabilir
upload_2017-4-21_23-53-52.png
-/Trapped * çözemediğim bir komuttur sanırım bazı piskopatların yaptıgı tuzaktan çıkmak için build yetkisi veriyor [buraya inşaat yapabilirsin KENDİNİ KURTAR]
-/ıngoreplayer * oyuncuyu yasaklar
-/unıngoreplayer * oyuncuyu yasaktan kurtarır
eksik komutlar var ise özür dilerim permission ları listeliyorum
perm merm yok perm eklemesenizde çatur çutur çalışıyor oyuncularda​
[DOUBLEPOST=1492810011,1492809692][/DOUBLEPOST]başlığı yardım yapmışım yöneticiler düzeltir ise sevinirim.

Başlık tarafımca düzenlenmiştir. Yardım ön ekinden tanıtım ön ekine alınmıştır. İyi forumlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl