Tasarım Green Craft Konu Tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

LvlRZa.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Gayet güzel ve başarılı bir konu tasarımı olmuş. Bu arada tasarım size mi ait?

Güzel renkler ve güzel fontlar. Başarılar dilerim.

TASARIM EMEK KOKUYOR . GAYET GÜZEL TASARIM . :alkis:

Tasarımınız çok hoş duruyor. Emeğiniz için teşekkür ederim. :)

Tasarım estetik olarak beğendim ancak font farklılıkları ve o estetik duruş ile uyumsuzluğu tasarımı bozmuş diyebilirim. Başlığa neon eklemişsiniz ancak rengi kırmızı olduğu için biraz orada sırıtmış, aşağı doğru inildiğinde ejdarhanın altında ve sağında olan şekilleri bulanıklaştırmışsın ve hoş durmamış. Umarım bunları dikkate alarak güzel tasarımlar yaparsın, kolaylıklar diliyorum.

Tasarım estetik olarak beğendim ancak font farklılıkları ve o estetik duruş ile uyumsuzluğu tasarımı bozmuş diyebilirim. Başlığa neon eklemişsiniz ancak rengi kırmızı olduğu için biraz orada sırıtmış, aşağı doğru inildiğinde ejdarhanın altında ve sağında olan şekilleri bulanıklaştırmışsın ve hoş durmamış. Umarım bunları dikkate alarak güzel tasarımlar yaparsın, kolaylıklar diliyorum.

Öncelikle teşekkür ederim. Bu arada tasarım bana ait değil. Ama diğer yaptıracağım tasarımlarda yaptıracağım arkadaşa iletirim.

Konu Tasarımı Güzel Olmuş
Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl