Ben zaten aksini söylemedim fazla dedim.
Zaten Siz Neyi Beğenirsiniz?Açık konuşmak gerekirse suncuuyu beğenmedim neden beğenmedim onu ben bile anlamadım başarılar.
Twenor42 #7483
:) önce kendini bir yargıla bence ben sana öneride bulunuyorum fazla diyorum başka sunucular açıp değerlendirebilirsin diyorum ama dinlediğin yok .Zaten Siz Neyi Beğenirsiniz?
Beğenmediğin Şeyin Nedenini Bilmemen Tuaf.
gayet güzel bir konu ve çok güzel bir server.Başarılar :)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
• Sunucu Aktif!
• Sunucu 16 GB RAM!
• Sunucu Sürüm 1.7 - 1.8!
• Sunucu 70 Kişiliktir.
• Lokasyon Türkiye (Istanbul)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
• Sunucumuzda Bir Problem Yaşanırsa Düzeltmeye Hazırız.
• Her Hafta 1 Kere VIP Çekiliş Yapıyoruz (Pazar Günü)
• Bir Sıkıntınız Olursa Yardımcı Olabiliriz.
• Sunucuda Rehberler Ilgilidir.
• Tüm Maplar Bize Aitdir.
• Herkese Eşit Davranıyoruz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
◐ MD_Optional (Kurucu)
◐ MP_Fancy (Moderator)
◐ CaitlynV_ (Moderator)
✦ Rehber Alımı (Yoktur)
✦ Moderatör Alımı (Yoktur)
✦ []Admin Alımı (Yoktur)
✦ Builder Alımı (Yoktur)
✦ Ortaklık Alımı (Yoktur)
▶ Küfür Etmek Yasaktır,
▶ Hile Kullanmak Yasaktır,
▶ Spam/Flood Yapmak Yasaktır,
▶ Reklam Yapmak Yasaktır,
▶ Oyuncuları Rahatsız Etmek Yasaktır.
▶ Dolandırıcılık Yasaktır.
▶ Siyaset Konusmak Yasaktır.
▶ Bug Kulanmak Yasaktır.
▶ Laf Atmak Yasaktır.
▶ Tehdit Etmek Yasaktır.
▶ Sahte Ödeme Bildirimi Yasaktır.
▶ Daha Fazla Kuralları Görmek İçin Sunucuya Girip
/rules Yazabilirsiniz.
––––•(-• (Spawn) •-)•–––-
––––•(-• (Event) •-)•–––-
––––•(-• (Arsalar) •-)•––––
––––•(-• (Lapis) •-)•––––
––––•(-• (Edit) •-)•––––
––––•(-• (Arena) •-)•––––
––––•(-• (Orman) •-)•––––
––––•(-• (Simyacı) •-)•––––
––––•(-• (Balıkçı) •-)•––––
––––•(-• (Avcı) •-)•––––
Köylü Ticaret Örnek Fotoğraf!
FACEBOOK:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
IP: Play.GraveGuard.Net
Zaten Yazın Öyle Yapıcaz Bide Ben Bu Measjı Size Yazmadım.:) önce kendini bir yargıla bence ben sana öneride bulunuyorum fazla diyorum başka sunucular açıp değerlendirebilirsin diyorum ama dinlediğin yok .
Bu Measjı MrCem'e Dedim.Zaten Siz Neyi Beğenirsiniz?
Beğenmediğin Şeyin Nedenini Bilmemen Tuaf.
Değerli Yorumun Için Teşekkür Ediyorum Alihan27 :)Başarılı beğendim sunucuyu.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!