12 Saat Aralıklı Konuyu Güncelliyip Konunun Baştan Görünmesini Sağlamaya Çalışıyorum.Sen konuyumu güncelliyorsun, yoksa konuyu başamı atıyorsun ?
Son düzenleme:
12 Saat Aralıklı Konuyu Güncelliyip Konunun Baştan Görünmesini Sağlamaya Çalışıyorum.Sen konuyumu güncelliyorsun, yoksa konuyu başamı atıyorsun ?
⚝ Kiasan#0001
Sen konuyumu güncelliyorsun, yoksa konuyu başamı atıyorsun ?Konuyu Güncelliyorum 12 Saat Aralıklı.
Onun yerine "Kredi sistemi getirildi. Konu Güncel" yapsan daha iyi olur.12 Saat Aralıklı Konuyu Güncelliyip Konunun Baştan Görünmesini Sağlamaya Çalışıyorum.
Sen konuyumu güncelliyorsun, yoksa konuyu başamı atıyorsun ?
Onun yerine "Kredi sistemi getirildi. Konu Güncel" yapsan daha iyi olur.
Gereken Cevap Verildi.[DOUBLEPOST=1498150293,1498122904][/DOUBLEPOST]Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum.[DOUBLEPOST=1498233879][/DOUBLEPOST]Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum.[DOUBLEPOST=1498334982][/DOUBLEPOST]Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum.Merhaba facebook sayfanıza kaç kere mesaj atdım fakat görmediniz sanırım.Server'inizden vip alıcamda facebook sayfanıza bakar mısınız ?
Değerli Yorumunuz Için Teşekkür Ederim.[DOUBLEPOST=1498661896,1498658327][/DOUBLEPOST]DeğerlVerdanai Yorumlarınızı Bekliyorum.Başarılar Dilerim!
İyi Bayramlar.
Yusuf Demir#4555
mudlusamoi#5646
Konusunu her 24 saatte bir güncelleyebilir(illa sunucuyla alakalı güncelleme mesajı atması önemli değil). Ben bir sıkıntı göremiyorum.Güzel Kardeşim Bildiğim Kadarıyla Konu Güncellemesi Yaparken Sunucular İçin Neyi Güncellediğini Yazman Gerekiyor Diğer Türlü ''Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum'' Diyerek Spam Yapmış Oluyorsunuz Ve Haksız Yere Üste Çıkmış Oluyorsunuz Birşeyler Güncelleyinde Öyle Üste Çıkın.İyi Forumlar.
Yusuf Demir#4555
Konusunu her 24 saatte bir güncelleyebilir(illa sunucuyla alakalı güncelleme mesajı atması önemli değil). Ben bir sıkıntı göremiyorum.
16 GB Fazla Olabilir Biliyorum.16 GB Ram'in Var 82 Slot ? Bence Başka Sunucularda Açıp Hub Bir Sunucu Kurabilirsin :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!