GrassCraft | SkyBlock Projemiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GrassCraft

Discord: GrassCraft CEO#0968
Elmaslar
7
Hakkımda
Ben uzun zamandır sunucu açma hayali olan bir tekil şahısım. Genelde hayatta kalma (survival), skyblok (skyblock), hapisane (prison), hayatta kalma oyunları (survival games), gökyüzü dövüşü (skypvp) ve benzeri oyunları açma hayali olan bir tekil şahısım. Klan savaşları (faction) dışında tüm oyunların eklenti paketlerini (plugin paketi) yapmışlığım var lakin klan savaşlarını pek gözüm tutmuyor. Konuyu saptırmadan geri dönelim. Anlatıcağım diğer şeyler Vizyon ve Misyon kısımlarında.

Vizyonum
SkyBlok olarak kurucağımız sunucuyu farklı oyun türleri ile çekirdek yapıp oyunculara sunmayı planlıyorum. Evet diyeceksiniz "Piyasada çok fazla skyblock sunucusu var neden sen?", bende klasik bir cevap yerine sunucumuzda olucak hakiki bir cevabı vericem lakin nasıl yazıcağımı bilemiyorum, konu devamında anlayıcaksınız.
Ben diğer skyblock sunucularının yanı sıra hileye izin vericem. Evet hileye izin vericem. Nedeni ise hile hiç bir türlü engellenmiyor ve engelleyebiliyoruz diyen kişiler yanlış görüşlerini kendilerine saklasın. Hileyi engellemiyiceğim evet lakin ufak ufak aşırıya kaçmıyıcak şekilde önlemlerini alıcağız. Speedmine, KillAura ve benzeri hileler serbest olucak lakin oyundaki gelişme sistemi zorlayıcı olucak. Yani hile bu sebepten dolayı aktif bir şekilde kullanılabilicek. Her haftada bir yeni bir sistem, rütbe ve benzeri özellikler sunucuya eklenicek ve sunucuya her hafta yeni bir özellik getirilicek. SkyBlok sunucumuz sevilirse hayatta kalma gibi ek oyun türleri açılıp çekirdek sunucu yapılıcak. Daha fazla bilgi için discord sunucumuzda Destek ünvanı olan görevlilerden bilgi alabilirsiniz.

Misyonum
Yukarıda dediğimiz gibi hayalimizi gerçekleştirebilmek için emek gerekiyor. Bizde skyblok eklenti paketini yapmaya başladık. Ücretli bir kaç eklenti satın aldık ve sunucumuz için kullanıcaz. Skriptlerimiz için skripterlar, yapılar ve haritalar için mimarlar, eklentiler için geliştiriciler (developer), sunucu tanıtımını youtuberlar ve sunucu logosu ve benzeri şeyleri tasarımcılarımız bizzat yapmaktadır. Eğer ki sizde ekibimizin parçası oluruz diyorsanız buraya tıklayarak başvuru konumuza bakabilirsiniz.

Çok fazla detay vermedim biliyorum sebebi ise çalıntı yapabiliyorlar ve eminimki bizi baltalıyıcak, kötü yorumlar yapıcak kişilerde çıkıcak. Lakin sunucumuzun diğer skyblok sunucularından ayıran bir özelliği olucak ve açılınca bunu görüceksiniz.

Sponsor
Sponsor arayışımız mevcuttur. Eğer ki size sponsor oluruz diyorsanız discorddan iletişim kurabilirsiniz.

Discord: GrassCraft#6594

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl