Grand Theft Auto 6'nın fiyatı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blink182

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
15
Minecraft
yigiter

Discord:

blink182.

Sonunda oyunla alakalı "resmi" bir haber geldi. Dün Rockstar Games'in resmi internet sitesinde ve X'de yaptığı açıklamaya göre GTA 6'nın, tarihin en çok beklenen oyununun fragmanı önümüzdeki Aralık ayının başlarında yayınlanacak. Öyle bir hype'ı var ki bu oyunun Rockstar Games'in hata yapma şansı yok. Kusursuz olmalı oyun.

Gelelim asıl mevzuya. Oyunun fiyatı. Özellikle Türkiye'de yaşayan oyuncular için önemli bir konu.

İyi hoş her şey güzel en beklenilen oyun çıkıyor da fiyatı ne olacak? Oyunun kesin olmamakla beraber 70-150 dolar arasında olacağı konuşuluyor. Malum Steam de Türkiye pazarından çekilince bir de mevcut kur oyunun çıkışına kadar artarsa oyuna en az 3000 TL verecekmişiz gibi duruyor.

Sizin fikirleriniz neler? Sizce fiyatı kaç olur? Oyun tahminen ne zaman çıkar? Rockstar Games, oyunun ismini belirtmeden açıklama yaptı. Sizce "6" değil de daha başka bir isim koyabilirler mi?

Muhtemelen oyun en az 1000TL en fazla 2000TL olacağını düşünüyorum

150 dolardan çıkabilir, yani 4 bin liranın üzerinde olur. Yerel fiyatlandırma yapacaklarını sanmıyorum.

Sonunda oyunla alakalı "resmi" bir haber geldi. Dün Rockstar Games'in resmi internet sitesinde ve X'de yaptığı açıklamaya göre GTA 6'nın, tarihin en çok beklenen oyununun fragmanı önümüzdeki Aralık ayının başlarında yayınlanacak. Öyle bir hype'ı var ki bu oyunun Rockstar Games'in hata yapma şansı yok. Kusursuz olmalı oyun.

Gelelim asıl mevzuya. Oyunun fiyatı. Özellikle Türkiye'de yaşayan oyuncular için önemli bir konu.

İyi hoş her şey güzel en beklenilen oyun çıkıyor da fiyatı ne olacak? Oyunun kesin olmamakla beraber 70-150 dolar arasında olacağı konuşuluyor. Malum Steam de Türkiye pazarından çekilince bir de mevcut kur oyunun çıkışına kadar artarsa oyuna en az 3000 TL verecekmişiz gibi duruyor.

Sizin fikirleriniz neler? Sizce fiyatı kaç olur? Oyun tahminen ne zaman çıkar? Rockstar Games, oyunun ismini belirtmeden açıklama yaptı. Sizce "6" değil de daha başka bir isim koyabilirler mi?
Yerel fiyatlandırma bende beklemiyorum dolar kuru üzerinden yapılacağını düşünüyorum.

Rockstar GTA 6 sonrası 15-20 sene kadar bu seriye ara verecektir diye tahmin ediyorum. Bu yüzden tahminim minimum 2500 TL yönünde. Birde şu açıdan bakabilirsiniz; bu oyuna 3000 TL verseniz bile 15 sene boyunca hem hikayesini hem online versiyonunu oynayabileceksiniz arkadaşlar, GTA 5'in bile ilk çıkış tarihindeki görüntü kalitesine bakın, birde şimdi ki haline. Sürekli güncelleme alacak bir oyun bu, Role Play kısmından bahsetmiyorum bile... Kendim için konuşursam 15 sene sonra oyun için bilgisayarı kullanacağımı pek düşünmüyorum, o yüzden tek seferlik verilebilecek bir para. Bir kuruşuna bile acımam, basarım parayı alırım.

Muhtemelen oyun en az 1000TL en fazla 2000TL olacağını düşünüyorum
En fazla 2000tl olursa şükret brom, ben en az 2500 - 3000 olacağını düşünüyorum, RDR2 bile 2000 lira ona bakarsan.

Steam üzerinden mena fiyatları için nedense önerilen kur değerine uyacaklarmış gibi geliyor bana. RDR2 ve GTA 5 gibi eski oyunları elle güncellemek gerektiği için onlara ne yapacakları muamma tabii ki...

70 dolar olur bence. Çünkü adamlar asıl parayı online üzerinden kazanıyorlar. Ondan fiyatı yüksek tutmazlar.

60-70 dolar olur bence

Oyunun Xbox sürümünün 69.99 Euro'luk fiyat ile bantlara geleceği söyleniyor,
yaklaşık olarak 2.400 Türk Lirasına tekabül ediyor
.

Rahat 100 doları var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl