Göz Sağlığım Hakkında Şüpheliyim Ama Size Sormak İstedim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheBlood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 624
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheBlood

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
YOK

Discord:

YOK

Arkadaşlar Balkonda Oturmaya Gittiğimde Gökyüzüne Baktığımda Gözümün Önünde Resmen Beyaz Bilye Topları Gibi Küçücük Şeyler Gezdiğini Fark Ettim Gözüm mü Bozuldu Yada Göz Sağlığım Tehlikede midir Bunun Neden Oldugunu Bilen Varmı Acaba?

Birde Gözü Bozulan Birinin Göz Sağlığı Zamanla Mı Düzelir Yoksa Doktora Gidip İlaçlar İle Göz Sağlığı ancak öyle mi düzelir?

Arkadaşlar Balkonda Oturmaya Gittiğimde Gökyüzüne Baktığımda Gözümün Önünde Resmen Beyaz Bilye Topları Gibi Küçücük Şeyler Gezdiğini Fark Ettim Gözüm mü Bozuldu Yada Göz Sağlığım Tehlikede midir Bunun Neden Oldugunu Bilen Varmı Acaba?

Birde Gözü Bozulan Birinin Göz Sağlığı Zamanla Mı Düzelir Yoksa Doktora Gidip İlaçlar İle Göz Sağlığı ancak öyle mi düzelir?
Göz kendini düzeltemeyen bir organdır. Bunu bilmelisin. Senin dediğin hastalığı araştırdım fakat bulamadım. Biraz daha güzelce açıklar mısın?

Onların gözün içinde kan damarlarında dolaşan proteinler olduğunu duymuştum. Genellikle karanlıktan aydınlığa geçişte gözde 5dk felan boyunca oluşuyor.

Aynı göz bozukluğu kardeşimde olmuştu sonrasında behçet hastalığı olduğu anlaşıldı. Hemen bir hastaneye gitmeni öneririm.
Çok tehlikeli bir hastalık ve eğer sende de varsa erken teşhis yapılmazsa çok fazla sıkıntı çekebilirsin.

Herkesde olan bir durum. ona bakmaya çalışınca yok oluyo. "eyes floaters" olarak geçiyo. kısaca gözündeki proteinlerin gölgesi.
Göz sağlığının düzelmesi doktoruna danısman gereken bir durum.

tavsiyeleriniz için teşekkürler aileme durumu hemen bildiricem umarım bir sıkıntım yoktur ama

Hocam Bize yani foruma sormak yerine bir doktora başvurmanız daha doğru olmaz mı ?

Hocam Bize yani foruma sormak yerine bir doktora başvurmanız daha doğru olmaz mı ?
"Hocam" çocuk nasıl gitsin doktora tek basına . Bize soruyor iste, zaten ailesine danışıp doktora gitmiştir bile. Bitmiş konuya böyle bir yorum yapman pek mantıklı değil.

"Hocam" çocuk nasıl gitsin doktora tek basına . Bize soruyor iste, zaten ailesine danışıp doktora gitmiştir bile. Bitmiş konuya böyle bir yorum yapman pek mantıklı değil.
Bitmiş konudan kastınız nedir konu hala arşive taşınmadıysa konu açıktır demek ve siz bitmiş bir konuya cevap yazdığım için bana cevap yazıyorsunuz. :'D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl